Βανέσσα Κουρτέση “Home” | Μια νέα, υπέροχη δημιουργός στο πρώτο της single & video

0

Η Βανέσσα Κουρτέση παρουσιάζει το πρώτο της single “Home”. To τραγούδι είναι το πρώτο μέσα από το EP με τίτλο “Spending Time with Esther” που θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου ψηφιακά.

Η Έσθερ είναι ένα κορίτσι που φαντάστηκε η δημιουργός μέσα από την αληθινή ιστορία της Esther Vanomrigh που έζησε πριν από 300 χρόνια. Μέσα από το project της “I Am Esther”, ακούμε ένα διάλογο μεταξύ των δύο γυναικών σε δύο διαφορετικά χρονικά σημεία. Η Έσθερ αφηγείται την ιστορία της Βανέσσας και η Βανέσσα της Έσθερ, βοηθώντας η μία την άλλη να εκφραστούν και να επιστρέψουν στο σπίτι. Σαν μέρος μιας ιστορίας, το “Home” αποτελεί το σημείο εκείνο του ταξιδιού και της επιστροφής.

Το “Home” συνοδεύεται από ένα υπέροχο video clip, με πρωταγωνίστρια την Βανέσσα, σε σκηνοθεσία της Στέλλας Μαγγανά και video art της Ηλέκτρα Ποϊράζογλου.

Στίχοι, μουσική και παραγωγή: Βανέσσα Κουρτέση

Massimiliano Dosoli-Κλαρινέτο, Matteo Paggi- τρομπόνι, Γιάννης Βαγιανός-κόντρα μπάσο, Νίκος Σιδηροκαστρίτης-τύμπανα, Sebastien Wrinq- ηλεκτρική κιθάρα. Η ηχογράφηση έγινε live στα syn ena studios.