spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Madonna & Charli XCX – «Danceteria Afterhours»: Δύο γενιές της pop συναντιούνται στο club

Η Madonna και η Charli XCX ενώνουν για πρώτη φορά επίσημα τις δυνάμεις τους στο «Danceteria Afterhours», μια νέα εκδοχή του «Danceteria» από το πρόσφατο album της Madonna, Confessions II. Η κυκλοφορία έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου από τη Warner Records.

Το τραγούδι αντλεί την έμπνευσή του από το θρυλικό Danceteria της Νέας Υόρκης, ένα club άμεσα συνδεδεμένο με τα πρώτα χρόνια της Madonna στην πόλη και την underground σκηνή που διαμόρφωσε την καλλιτεχνική της ταυτότητα.

Στη νέα version, η Charli XCX προσθέτει τους δικούς της στίχους, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα συνομιλία ανάμεσα σε δύο διαφορετικές εποχές της pop και της club κουλτούρας.
Η παραγωγή ανήκει στις Madonna, Andrew Watt, Cirkut και Stuart Price, διατηρώντας τον ηλεκτρονικό χαρακτήρα του original και προσθέτοντας μια πιο σύγχρονη club αισθητική.

Η συνεργασία έρχεται μετά την κοινή τους παρουσία στο «Club Confessions» party στο Παρίσι και αποτελεί ακόμη μία σύνδεση της Madonna με τη νεότερη γενιά της pop.

MusicPress-Team
MusicPress-Teamhttps://musicpress.gr/
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles