Γιώργος Περρής “Ποτέ δεν είναι αργά” | Video

0

Ένα καινούργιο μουσικό ταξίδι με ένα αισιόδοξο, δυνατό μήνυμα ξεκινάει με τη μοναδική φωνή του Γιώργου Περρή.
«Ποτέ δεν είναι αργά», τραγουδά ο Γιώργος καλωσορίζοντας το καλοκαίρι, την εποχή που αφήνουμε τα συναισθήματά μας να μας κυριεύσουν.

Κι αν η ζωή μου φέρνει δάκρυ
Ρίχνω τα λάθη στη φωτιά
Κάνω τα σύννεφα στην άκρη
Με παίρνει ο ήλιος αγκαλιά
Πάμε ξανά, πάμε ξανά, ποτέ δεν είναι αργά

Έτσι και το τραγούδι, σε στίχους της Νέλλης Μπρέστα και μουσική του Τάσου Ιωαννίδη, μας προτρέπει να δούμε τα λάθη μας με αγάπη και τον εαυτό μας με κατανόηση, να σκεφτούμε τα πως και τα γιατί της ύπαρξης με διάθεση συγχώρεσης αλλά και να χαρούμε τη ζωή.

Κοιτώ μπροστά ενώ σε περιμένω
Ζωή που αρμενίζεις στ’ ανοιχτά
Με δύναμη ψυχής θα επιμένω
Με φάρο τ’ όνειρο, ποτέ δεν είναι αργά

Μοναδικός πάντα στις ερμηνείες του, ο Γιώργος Περρής χαρίζει στα τραγούδια κάτι από τη διεθνή του καριέρα, μία δύναμη που συναγωνίζεται την ευαισθησία του. Η χαρούμενη τρομπέτα των Βαλκανίων φλερτάρει με τα παθιασμένα έγχορδα στην ευφάνταστη ενορχήστρωση του Σταύρου Καρτάκη, δίνοντας στο «Ποτέ δεν είναι αργά» έναν ήχο που όχι μόνο μένει στο μυαλό, αλλά και συγκινεί.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού ο Γιώργος Περρής γίνεται πιλότος στα όνειρά μας και «με δύναμη ψυχής» μας ταξιδεύει όλο και πιο ψηλά στον ουρανό των επιθυμιών.
Η ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά της Κλαίρης Φαφούτη φέρνει τον αγαπημένο καλλιτέχνη μέσα και πάνω από τα σύννεφα, να πιλοτάρει πάνω από τις λίμνες του Μεσολογγίου και τις παραλίες της Λευκάδας.
Το πρωτότυπο βίντεο κλιπ, που είναι ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους, πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας ECLEDE και της καλλιτεχνικής εταιρείας 47Circle.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://GeorgePerris.lnk.to/PoteDenEinaiArga

Previous articleΧορέψετε στο ρυθμό του «Rodeo» | Νέο electro-pop & disco τραγούδι από τoν DJ Argyri Nastopoulo!
Next articleΓιώργος Σαλαμπάσης «Δεν περίμενα» | Νέο τραγούδι