Στο ρυθμό της μουσικής που δίνει χαρά, ξεσηκώνει και απελευθερώνει, ο Dj Αργύρης Ναστόπουλος μας παρακινεί να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης με το νέο digital single “Rodeo” .

Γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, dj σε πολλές εκδηλώσεις και ιδρυτής του “Flash Back Party“, συνεχίζει να ενώνει το χθες με το σήμερα, με στόχο να γνωρίσουν τα νέα παιδιά τους όμορφους ήχους του χθες, ξεναγώντας τους, μέσω της μουσικής, στις συναρπαστικές εκείνες εποχές, όπου χορεύαμε χωρίς ανάσα στις Ντίσκο, και ζούσαμε νέους έρωτες, δημιουργώντας όμορφες στιγμές και αναμνήσεις!

Μετά τις κυκλοφορίες “Pose”, “Fashion Star”, “Akou” μουσικές επιρροές από το ‘‘Piano Fantasia” και το τραγούδι “Vogue” αντίστοιχα, που σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες στο Air Play των ραδιοφώνων , η μηχανή του χρόνου του Dj Αργύρη Ναστόπουλου επανέρχεται με το single “Rodeo” από την Keys Records!

Ο τραγουδιστής και συνθέτης δηλώνει πως η συγκεκριμένη κυκλοφορία την αναζητούσε παρά πολύ και ειδικά αφού περιλαμβάνει αγαπημένους ήχους από την δεκαετία του ΄80 και του ’90.

Ο Αργύρης Ναστόπουλος ασχολείται συστηματικά με το ραδιόφωνο ως παραγωγός και την διοργάνωση θεαμάτων parties σαν DJ private parties και επιλεγμένους χώρους – clubs,ενώ παράλληλα εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε 25 radio Ελλάδας και εξωτερικού αλλά και δημοφιλής για τα δυναμικά electro-pop & disco dj sets του.

Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ξεσηκώνοντας με τις μουσικές επιλογές τους και δημιουργώντας το νέο talk-of-the town της πόλης μέχρι το πρωί!:
Δευτέρες Ιουνίου- Ιουλίου Point-a rooftop in Athens στο Herodion Hotel στην Ακρόπολη!
Παρασκευή, Κυριακή S-Cape Club στο Γκάζι!

“Akou” το “Rodeo” ντύσου άνετα “ταξίδεψε”, με τη μηχανή του χρόνου πίσω στην ώρα “80’s – 90s o’ clock” μαζί με τον dj Αργύρη Ναστόπουλο!

Βρείτε το «Flash Back» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3DEuYY2
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3Y2a4KP
Deezer: https://bit.ly/3kZZxRD

Previous articleO νεαρός ταλαντούχος Stelios Daliardos κυκλοφορεί το νέο του summer hit με τίτλο «Τίποτα»
Next articleΓιώργος Περρής “Ποτέ δεν είναι αργά” | Video