Ζαν Μπατίστ: Στα backstages της φωτογράφισής του για την νυχτερινή πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη

0
SHARE

Ο Μr «Πες του» και «Μαζί δεν κάνουμε» μαζί με τον Γιώργο Γιασεμή και τη Βίλυ Ραζή ετοιμάζονται για τις νυχτερινές τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Εν όψει της νυχτερινής του πρεμιέρας σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της συμπρωτεύουσας, ο Ζαν Μπατίστ φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της αφίσας. Μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική στιγμή για τον τραγουδιστή, που αν και τα τραγούδια του «Πες του» και «Μαζί δεν κάνουμε», «σαρώνουν» στο διαδίκτυο όπως και οι live εμφανίσεις του σε κλαμπ ανά την Ελλάδα και την Περιφέρεια, είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί σε ένα μεγάλο νυχτερινό σχήμα.

Αν και δίνει την εντύπωση του ποπ τραγουδιστή, η αλήθεια είναι ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το λαϊκό του ταπεραμέντο, που θα το ξεδιπλώσει στο έπακρον. Ο Ζαν Μπατίστ μαζί με τον γνωστό λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Γιασεμή και την εντυπωσιακή Βίλυ Ραζή, φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της καλλιτεχνικής τους συνύπαρξης στα «Mamounia live» που από την Παρασκευή 9 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι, υπόσχονται να κρατήσουν πολύ ψηλά τις θερμοκρασίες της διασκέδασης στην συμπρωτεύουσα.

Zan Batist1 Zan Batis2 Zan Batist3