Με την αυγή του νέου έτους η Upfilter Records παρουσιάζει την νέα σειρά της δημοφιλούς συλλογής “SUB SESSIONS”.

Το “SUB SESSIONS Vol.5” πιστεύουμε πως είναι η πιο ενδιαφέρουσα κυκλοφορία αυτής της σειράς, μιας και περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο δραστήριους νέους και χαρισματικούς μουσικούς παραγωγούς της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής του σήμερα, με tracks που θα αγαπηθούν!
Κάθε έκδοση του “SUB SESSIONS” δεν επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη ζώνη της ηλεκτρονικής μουσικής, η κύρια ιδέα πίσω από κάθε συλλογή παραμένει η ίδια, να συγκεντρώσει αρμονικά διαφορετικά είδη και να αναδείξει νέους ταλαντούχους μουσικούς παραγωγούς και DJ με την πολύτιμη σύμπραξη των παλαιότερων επιτυχημένων. Η νέα συλλογή συνδυάζει αποκλειστικές παραγωγές από τους TWIINS, Nosak, Theodore Ali, Themis Georgoudis, George Toro, Dimitri Loud, Ccousins, Stamatis Schoulis, BillyJay, Mäno Pa, Tim Smith και AUTOM.

Εμείς, ελπίζουμε με την σειρά μας ότι μέσα από το “SUB SESSIONS Vol.5”, θα βρείτε ένα Dance Compilation που κυλάει αρμονικά και ευελπιστούμε πως κάποια από τα tracks του θα αγαπηθούν από DJ’s του ραδιοφώνου και της Club κουλτούρας.

Το “SUB SESSIONS Vol.5” της Upfilter Records εκφράζει μια ιδιαίτερη αισθητική στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική, που ταιριάζει απόλυτα στις κρύες και γκρίζες μέρες του χειμώνα. Πατήστε το Play και σας υποσχόμαστε ότι η ενέργεια σας θα ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο!

Tracklist:
1. TWIINS – For You
2. Nosak – Idyllic
3. Theodore Ali feat. Dwra – How Far
4. Themis Georgoudis – Show Me Your Love
5. George Toro – Prophecy
6. Dimitri Loud – Closer
7. Ccousins & Stamatis Schoulis – The Sound
8. BillyJay – Ethereal
9. Mäno Pa – Solidarity
10. Tim Smith – Chain Reaction
11. AUTOM – Midnight Sky (Themis Georgoudis Remix)