Το τραγούδι “Μπαλού” περιλαμβάνεται στο album «Ασήμι και χρυσόσκονη» και αφορά σε ένα αδέσποτο σκυλάκι που βρήκε ένα σπιτικό κι έτσι γνώρισε την αγάπη.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρία MLK το νέο ψηφιακό album με τίτλο «Ασήμι και χρυσόσκονη», το οποίο είναι μια νέα πρόταση στην ελληνική μουσική και η αρχή ενός πολυσυλλεκτικού κύκλου τραγουδιών.
Όλα τα τραγούδια διαπνέονται από συναισθήματα, χρώματα, ονειρικές εικόνες, ποιητικό λόγο και πρωτότυπες μελωδίες σε μουσική της βραβευμένης συνθέτριας Πηγής Λυκούδη και στίχους της συγγραφέας και παιδαγωγού Στέλλας Τζίβα.

Το album «Ασήμι και χρυσόσκονη» είναι ο καρπός της πρώτης κοινής συνεργασίας τους και προσφέρεται με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη τόσο στα μικρά όσο και τα μεγάλα παιδιά!

Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε αριστοτεχνικά ο Βασίλειος Γρίβας.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν με εξαιρετική ευαισθησία ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Βασίλης Γισδάκης και η Γεωργία Αγγέλου.

Μπορείτε να τα ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1J00SWm3ct-9sMCqGtyACSH54tDU4Es4d/view?usp=share_link

Τα τραγούδια κυκλοφορούν ψηφιακά από την MLK σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες ενώ στην πλατφόρμα youtube μπορείτε να τα δείτε και οπτικοποιημένα.