Ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας κάνει τα πρώτα του επίσημα δισκογραφικά βήματα παρουσιάζοντας το πρώτο του digital single με τίτλο «Μακρινό ταξίδι».

Πρόκειται για ένα τραγούδι με νοσταλγική διάθεση, όπου στοιχεία alternative, jazz και ελληνικού ροκ πλαισιώνονται από μια παθιασμένη ερμηνεία και το πολύ ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του Μιλτιάδη Κολιαδήμα.

Το τραγούδι «Μακρινό ταξίδι» που εκφράζει την γλυκόπικρη αίσθηση της ξενιτιάς, έχει σημαδιακό χαρακτήρα για τον ίδιο.

Επί μία εικοσαετία ταξίδεψε κυριολεκτικά σε όλες τις γωνιές της γης όπου και εργάστηκε σε πολυεθνικές ξενοδοχειακές μονάδες και ονομαστά εστιατόρια, εδραιώνοντας μια ζηλευτή καριέρα στο χώρο της εστίασης.

Όμως, παρά την σταθερά ανοδική επαγγελματική του πορεία στο εξωτερικό, το 2018 αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, τη Ζαχάρω Ηλείας, και ξεκίνησε να τραγουδάει στο μουσικό εστιατόριο «5γραμμο», το οποίο άνοιξε και διατηρεί ο ίδιος.

Η αγάπη του για τη μουσική, που ξεκινά από την παιδική του ηλικία, τον οδήγησε σε νέα μονοπάτια έκφρασης. Χαράζοντας τα πρώτα του βήματα ως τραγουδοποιός, συνέθεσε μια ενότητα τραγουδιών υπό τον τίτλο «Πολιτισμένες Εξορίες», από την οποία παρουσιάζει πρώτο το «Μακρινό ταξίδι». ‘Ολα τα τραγούδια πλην ενός που έχει συνθέσει ο αδελφός του, Χάρης, είναι σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Με αφετηρία ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας εξερευνεί το δικό του προσωπικό ύφος και ξεκινά το δικό του «μακρινό ταξίδι» στα εγχώρια μουσικά δρώμενα.

Καλή ακρόαση!