Μιλτιάδης Κολιαδήμας «Σύννεφα Δαντελωτά» | Video

0

Το τραγούδι, σε στίχους του ίδιου και μουσική του Μανόλη Ανδρουλιδάκη, γράφτηκε την εποχή της πανδημίας και υπερασπίζεται την ομορφιά, σε έναν κόσμο που όλο και περισσότερο βυθίζεται στην απελπισία και την απογοήτευση.   «Φεγγάρι βάλε στην πλάτη σου και τράβα προς τον ήλιο».

Το τραγούδι «Σύννεφα Δαντελωτά», που συνοδεύεται από ένα όμορφο music video σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου, είναι προπομπός του δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές το 2024 από το Ogdoo Music Group. Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια έχει κάνει η Φρόσω Στυλιανού.

Βρείτε το τραγούδι στις ψηφιακές πλατφόρμες:
Spotify
iTunes/Apple
Deezer

Το νέο single του Μιλτιάδη Κολιαδήμα με τίτλο «Σύννεφα Δαντελωτά» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

  • Λίγα λόγια για τον Μιλτιάδη Κολιαδήμα

Ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ζαχάρω Ηλείας. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες και διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στη Σκωτία. Με μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εστίασης εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες και ονομαστά εστιατόρια, αλλά τον κέρδισε ο χώρος της μουσικής.

Το 2018 ανοίγει το δικό του μουσικό εστιατόριο «5γραμμο» στη γενέτειρά του και λίγο αργότερα, κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Συνθέτει τη συλλογή «Πολιτισμένες Εξορίες» και παρουσιάζει το πρώτο του single, με τίτλο «Μακρινό Ταξίδι» σε μουσική και στίχους δικούς του, πλην ενός, το οποίο υπογράφει ο αδερφός του.

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του single Πολιτισμένες Εξορίες, ήρθε η στιγμή να παρουσιάσω το δίσκο με τίτλο «Βάφτισε Το Όνειρο Ζωή».