Ο δημιουργός πολλών κλασσικών τραγουδιών, Κώστας Λειβαδάς, έγραψε το τραγούδι των τίτλων της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ, με τίτλο «Τρίτος Όροφος».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Νεμέα (με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου), η σειρά Τρίτος Όροφος μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:25.

Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Κώστας Λειβαδάς, και συμμετέχει φιλικά η αγαπημένη του φίλη και συνεργάτιδα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, στα φωνητικά.

Ψηφιακές πλατφόρμες: https://bfan.link/oso-paei

  • Σημείωμα Κώστα Λειβαδά:

«Ο Τρίτος Όροφος εκφράζει τη γενιά που σήμερα πλησιάζει τα 65 και 70 της χρόνια, αλλά σαν τα ανυπότακτα παιδιά, συνεχίζει να παθιάζεται, να διαπληκτίζεται, να παραπονιέται και να διεκδικεί – ερωτευμένη με τον έρωτα – μέσα από μια αέναη εφηβεία, η οποία είναι δομικό χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς και της ιστορίας που εξακολουθεί να γράφει αυτή η γενιά μέχρι σήμερα.

Είναι οι γονείς μας, οι θείοι μας, οι πολυκατοικίες μας, και βέβαια ένα μεγάλο κομμάτι του καθρέφτη όλων μας. Είναι η πρώτη φορά που μια σειρά σκύβει τόσο χιουμοριστικά και τρυφερά πάνω σε αυτή τη γενιά – και βέβαια με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου, όλα αυτά παίρνουν μια άλλη διάσταση, μεγαλύτερη της ζωής και της εικόνας…

Είμαι πολύ χαρούμενος που νιώθω και εγώ ένα κομμάτι αυτής της σειράς – αλλά και της φλόγας των παλιών ροκάδων και όσων αγαπήθηκαν αυθεντικά και άντεξαν στο χρόνο.

Όσο Πάει λοιπόν, και όσο αντέχουμε – ακόμα δυνατοί!
Και αν γερνάμε, το γλεντάμε, και δεν μασάμε!
Καλό φθινόπωρο!

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!