Μιχάλης Χατζηγιάννης “Όλα Πολύ” | Video

0

To music video, για τη νέα μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη  “Όλα Πολύ”, μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven Music!

O πιο επιτυχημένος και επιδραστικός, ερμηνευτής και δημιουργός Μιχάλης Χατζηγιάννης, έρχεται να βάλει τη δική του υπογραφή και αυτό τον χειμώνα με το απόλυτο single, που θα γίνει σύνθημα!

Το “Όλα Πολύ” είναι ένα άκρως ανεβαστικό, up-tempo pop τραγούδι, γεμάτο αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και φως… και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο!

Τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον Κριστιάν Εφραιμίδη, ενώ στους στίχους συναντάμε την Σοφία Παπαβασιλείου!

Όλα πολύ ατίθασα εγώ και εσύ
τόσο πολύ παράλογα εμείς γιατί
όλα πολύ αφόρητα μαζί
κι αν μοιάζουν όλα τρέλα
για μένα χαμογέλα
πολύ κι όπου μας βγει

Το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη “Όλα Πολύ” οπτικοποιήθηκε, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Alex Konstantinidi, στο οποίο βλέπουμε, το Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη μπάντα του σε ένα ηλιόλουστο χώρο να μας ανεβάζουν τη διάθεση καθώς και νέους, ταλαντούχους και εργατικούς αθλητές, να προσπαθούν μέρα με τη μέρα να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που αγαπάνε και για αυτούς να είναι “Όλα Πολύ”, όλα στο έπακρο…να τα δίνουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους!

Βρείτε το εδώ: https://bit.ly/olapoly
Βρείτε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εδώ: https://www.instagram.com/mhatzigiannis/

Το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη “Όλα Πολύ”, κυκλοφορεί από τη Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.