Κώστας Μπουντούρης “Δε θέλω πια να σ’ αγαπώ” | Νέο τραγούδι

0
Kostas-Mpantouris

Ο Κώστας Μπουντούρης είναι από τους ξεχωριστούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Στο νέο του τραγούδι “Δε θέλω πια να σ’ αγαπώ“, ροκάρει μελωδικά, δίνοντας μια από τις πιο ωραίες στιγμές της φετινής χρονιάς. Ένα εξωστρεφές, επικό κομμάτι που χαρακτηρίζει ο ήχος της ηλεκτρικής κιθάρας.

Τραγούδι που έγραψε ο ίδιος, ως συνέχεια μιας μουσικής πορείας που ξεκίνησε το 2014, με το πρώτο του προσωπικό album και έχει δώσει μέχρι σήμερα πολύ ιδιαίτερα τραγούδια που είτε ερμήνευσε ο ίδιος, είτε αναγνωρισμένοι ερμηνευτές όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ευτυχία Μητρίτσα, κα.

  • Λίγα λόγια για τον Κώστα Μπουντούρη

Εμφανίζεται για πρώτη φορά στη δισκογραφία το 2014, με το άλμπουμ “Σωσίβιο“, όπου υπογράφει όλες τις μουσικές των τραγουδιών, σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, Πόλυ Κυριάκου, Λάμπρου Μπαλού, Ευτυχίας Μητρίτσα, με κεντρική ερμηνεύτρια την Ευτυχία Μητρίτσα, τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Μίλτου Πασχαλίδη και παραγωγό τον Γιώργο Ανδρέου.

Ακολουθούν οι κυκλοφορίες δύο single:
– “Ο παράδεισος αργεί” (Ιούλιος 2017) σε στίχους Μάνου Ορφανουδάκη, μουσική, ερμηνεία και παραγωγή Κώστα Μπουντούρη
– Η διασκευή και ερμηνεία του παραδοσιακού τραγουδιού “Τί να τον κάνω το ντουνιά” (Ιούλιος 2019), όπου υπογράφει επίσης την παραγωγή.

Παράλληλα, συμμετέχει δημιουργικά στο άλμπουμ της Ελένης Τσαλιγοπούλου “Των φίλων τα σπίτια” (2018), με τα τραγούδια “Τελευταίο φιλί” και “Το τραίνο των οχτώ”, σε μουσική δική του και στίχους Αθανασίας Γιασουμή και Πόλυ Κυριάκου αντίστοιχα.

Συμμετείχε δημιουργικά και ερμηνευτικά -ανάμεσα σε σημαντικούς συνθέτες, τραγουδοποιούς και τραγουδιστές- στο άλμπουμ του Μικρού Πολυτεχνείου “16 γάμοι για μιαν αγάπη” με το τραγούδι “Μεγάλες συγκινήσεις”, υπογράφοντας τη μουσική, σε στίχους του Χρήστου Δημητριάδη.

Με τις ιδιότητες του ενορχηστρωτή, ηχολήπτη, μουσικού, επιμελητή παραγωγής έχει συνεργαστεί με τους: Γιώργο Ανδρέου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Δημητριάδη, Διονύση Σαββόπουλο, Αναστασία Μουτσάτσου, Κορίνα Λεγάκη, Dr Richard Boulanger, Ευτυχία Μητρίτσα και άλλους.

Previous articleΒασίλης Πάντσιος “Αγαπημένα & Πειραγμένα” | A’ Album
Next articleΚωνσταντίνος Μήταρης “Σε ερωτεύτηκα” | Video