Γιώργος Πάγκαλος «Αχ και να ‘σουνα δικιά μου» | Video

0
SHARE

O ταλαντούχος Γιώργος Πάγκαλος μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αχ και να ‘σουνα δικιά μου»!

Σε στίχους και μουσική της Αθανασίας Μαχαιρίτσα, πρόκειται για ένα κεφάτο ερωτικό τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει με πάθος ο Γιώργος Πάγκαλος.

Με την ενορχήστρωση που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Δέκος, αναδεικνύεται με όμορφο τρόπο η Ελληνική μουσική παράδοση, καθώς δεσπόζουν η λύρα και το λαούτο.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Ανδρέα Ανετόπουλου.

Ο Γιώργος Πάγκαλος είναι ένας αξιόλογος μουσικός που έχει τραγουδήσει με το λαούτο, τη λύρα και την κιθάρα του, σε όλων σχεδόν των ειδών τους μουσικές εκδηλώσεις και νυχτερινά κέντρα, σε πάρα πολλά μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό για περίπου δύο δεκαετίες με το ίδιο αστείρευτο πάθος.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες όπως Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία, Θέμη Αδαμαντίδη, Ζαφείρη Μελά, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργο Μαργαρίτη, Στάθη Αγγελόπουλο, Αλέκο Ζαζόπουλο, Χάρη Κωστόπουλο, Ματθαίο Γιαννούλη, Έφη Θώδη, Χρύσπα, Χρήστο Αντωνιάδη, Βασίλη Μπατή, Νίκο Φιλιππίδη, Αντώνη Φραγκιαδάκη, Γιώργο Στρατάκη και πολλούς άλλους.

Το μεγαλύτερο ατού του είναι το τεράστιο ρεπερτόριο, σχεδόν σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής, η αστείρευτη ενέργεια και η πολύ καλή επαφή και επικοινωνία με το κοινό, που τον ακολουθεί πιστά στις ζωντανές του εμφανίσεις!

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!!