Φάνης Μπαρμπούνης “Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί” | Single Premiere

0
Fanis-Mparmpounis-oxtroi

Ο τραγουδοποιός Φάνης Μπαρμπούνης παρουσιάζει μια πρωτότυπη επανεκτέλεση του εμβληματικού τραγουδιού «Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί», σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου και στίχους του Γιώργου Σκούρτη, που έγινε γνωστό από τον Νίκο Ξυλούρη.

Ο Φάνης Μπαρμπούνης, πιστός στο προσωπικό του ύφος που συνδυάζει στοιχεία από την παραδοσιακή μουσική της Κρήτης με σύγχρονα στοιχεία από το έντεχνο τραγούδι, και με απόλυτο σεβασμό προς το τεράστιο αυτό τραγούδι, παρουσιάζει την δική του εκδοχή.

Η μελωδική φωνή του συναντά την φωνή της Μαρίας Δρίτσα και την ατμοσφαιρική ενορχήστρωση του Χρυσόστομου Καραντωνίου, και το πάντρεμα αυτών δίνει μία άρτια και σύγχρονη χροιά σε ένα τραγούδι που σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο Φάνης Μπαρμπούνης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κερδίσει το σεβασμό του καλλιτεχνικού χώρου. Στην πορεία του μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί µε διάφορους καταξιωµένους καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Κυριαζής, ο Γιώργος Μανωλιούδης, ο Γιάννης Κακλής, ο Γιώργος Χαλκιάς, ο Γιώργος Σκορδαλός και άλλοι.

Ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον.