Οι πολυπλατινένιοι και 6 φορές βραβευμένοι με Grammy, μοναδικοί Black Eyed Peas κυκλοφορούν το 9° ολοκληρωμένο studio album τους, “Elevation“.

Τα 15 tracks είναι σε ρυθμούς hip-hop, Latin, R&B, electronic, trap, και πολλά άλλα είδη μουσικής δημιουργώντας μια νέα ιδέα για το πως μπορεί να είναι η pop μουσική τον 21ο αιώνα.
Το τραγούδι “Muevelo” (μια συνεργασία με τους Anuel AA και Marshall Jefferson) μας δείχνει μια ευχάριστη νότα του album που σε προστάζει να “Move your body,” και σου υπόσχεται ότι “We stay lit forever”. Σε άλλη στιγμή, το “Dance 4 U” σε βάζει να κουνηθείς υπό τον ήχο δυνατών μπάσων και ωραίων ρυθμών. Tο sample που χρησιμοποιήθηκε στο “Jump” αναμένεται να προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις στο κοινό, με τους στίχους να λένε “Somebody said when you play this song all the girls will go loca”.
Από την άλλη το “Firestarter” ανάβει φωτιές με τα μοναδικά του φωνητικά. Tο group λάμπει περισσότερο από ποτέ στο νέο album.

Track Listings:

 1. Simply the Best – Black Eyed Peas, Anitta & El Alfa
 2. Muevelo – Black Eyed Peas & Anuel AA
 3. Audios – Black Eyed Peas
 4. Double D’z – Black Eyed Peas & J. Rey Soul
 5. Bailar Contigo – Black Eyed Peas & Daddy Yankee
 6. Get Down – Black Eyed Peas & Nicky Jam
 7. Dance 4 U – Black Eyed Peas
 8. Guarantee – Black Eyed Peas
 9. Filipina Queen – Black Eyed Peas & Bella Poarch
 10. Jump – Black Eyed Peas
 11. In the Air – Black Eyed Peas
 12. Fire Starter – Black Eyed Peas
 13. No One Loves Me – Black Eyed Peas & Nicole Scherzinger
 14. Don’t You Worry – Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta
 15. L.O.V.E. – Black Eyed Peas & Ozuna

Οι Black Eyed Peas πρόσφατα μας έδωσαν μία νέα γεύση του Elevation με το τραγούδι “Simply the Best”. Μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 2.9 εκατομμύρια streams στο Spotify και τις 18 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.


Ακούστε το άλμπουμ “Elevation”

Previous article“Born Again”: H Rihanna κυκλοφορεί σήμερα το δεύτερο της τραγούδι από την ταινία  “The Black Partner: Wakanda Forever”!
Next articleΆκης Δελλής “Τα μάτια σου” | Video