Μετά από μεγάλη αναμονή, η τρεις φορές υποψία για βραβείο Grammy, πολυπλατινένια τραγουδίστρια και στιχουργός Camila Cabello μας παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο 3° ολοκληρωμένο album της με τίτλο, “Familia”, μέσω της Panik Records/Sony Music.

Για να γιορτάσει την άφιξη της νέας της δουλειά, παρουσίασε το music video για το single “psychofreak” την συνεργασία με την Willow, το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο MTV Live, το MTVU και στο κανάλι του MTV, καθώς επίσης και στο Paramount Times Square billboards.

Το clip είναι από μόνο του μια κινηματογραφική εμπειρία που σε καλωσορίζει στο κόσμο του “Familia”.

Ο δρόμος γι’ αυτή τη νέα δισκογραφική δουλειά άνοιξε με το 1° single “Bam Bam” μια συνεργασία με τον Ed Sheeran. Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια streams και 33.4 εκατομμύρια προβολές του video στο YouTube.

Η Camila έκανε μια μοναδική εμφάνιση του τραγουδιού στο The Late Late Show with James Corden, ενώ βρέθηκε στη σκηνή με τον Sheeran για την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο Concert For Ukraine του ITV. Κριτικοί των media αποθέωσαν το ντουέτο, όπως το Vulture που έγραψε “a bona fide breakupbop”, το Rolling Stone είπε, “Camila Cabello brought the azúcar to all the right places with the release of her salsa and cumbia-infused ‘Bam Bam’ featuring Ed Sheeran”, το People το ονόμασε “sunny” και “personal”, ενώ παράλληλα οι θαυμαστές το ψήφισαν ως “Favorite New Music” για το Billboard.

Η Camila έκανε μια συναυλία μέσω του καναλιού της στο TikTok που ονομάστηκε “Familia: Welcome to the Family”. Έγινε η απόλυτη τάση της πλατφόρμας ενώ για πρώτη φορά τραγούδησε τραγούδια από τη νέα αυτή δουλειά. Εκατομμύρια θεατές συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν αυτή τη μεγάλη εμπειρία του ψηφιακού κόσμου με κάθε τραγούδι να περιλαμβάνει όμορφα κοστούμια, εξωπραγματικές χορογραφίες και μια μεγάλη σκηνή.

Μαζί με το album, τα “Bam Bam” και “PsychoFreak” θα είναι διαθέσιμα στο μουσικό παιχνίδι για κινητά, Beatstar, το οποίο γίνεται όλο και πιο γνωστό καθώς έχει μια κοινότητα που αγγίζει τα 24 εκατομμύρια. 2 εκατομμύρια παίχτες έχουν ήδη στη λίστα τους το “Bam Bam”, το οποίο επέφερε περισσότερα από 7.8 εκατομμύρια αναπαραγωγές του τραγουδιού.

Το “Familia” θεωρείται η πιο προσωπική, παθιάρικη και δυναμική δισκογραφική δουλειά της Camila μέχρι σήμερα.

Αφήστε τη Camila Cabello να σας συνεπάρει στο νέο κόσμο του “Familia” τώρα!

1. Familia
2. Celia
3. Psychofreak [feat. Willow]
4. Bam Bam [feat. Ed Sheeran]
5. La Buena Vida
6. Quiet
7. Boys Don’t Cry
8. Hasta Los Dientes [feat. María Becerra]
9. No Doubt
10. Don’t Go Yet
11. Lola [feat. Yotuel]
12. Everyone At This Party

Bam Bam

psychofreak