Glory ονομάζεται το ένατο στούντιο άλμπουμ της Britney Spears και κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου μέσω των RCA Records και Sony Music.

Πρώτο single από το Glory αποτέλεσε το τραγούδι “Make Me (Oooh)” το οποίο έκανε πρεμιέρα στα τέλη Ιουλίου.

Το κομμάτι “Clumsy” έκανε πρεμιέρα κατά την προ-παραγγελία του άλμπουμ στις 11 Αυγούστου ενώ το “Do You Wanna Come Over?” αποτέλεσε ένα ακόμη promo single και κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου.


  1. Invitation
  2. Make Me… (feat. G-Eazy)
  3. Private Show
  4. Man On the Moon
  5. Just Luv Me
  6. Clumsy
  7. Do You Wanna Come Over?
  8. Slumber Party
  9. Just Like Me
  10. Love Me Down
  11. Hard to Forget Ya
  12. What You Need

Deluxe Version

  1. Better
  2. Change Your Mind (No Seas Cortés)
  3. Liar
  4. If I’m Dancing
  5. Coupure Électrique

Instant Deja Vu (Audio)