spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Γιώργος Αστρίτης “Ο Γάτος” | Single Premiere

Ο Γιώργος Αστρίτης, μετά το πρώτο του single “Το λες” από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, αποφασίζει να διασκευάσει μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Καμάρα ένα πολυαγαπημένο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου.

Ο Γάτος”  που πρώτη ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο δίσκο Ανθρώπων έργα το 1993, σήμερα ένας νέος καλλιτέχνης του δίνει καινούργιο ήχο και ερμηνεία μέσα από τη δική του ροκ ματιά επιβεβαιώνοντας πόσο επίκαιρο και «φρέσκο» παραμένει μετά από τόσα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο δημιουργοί ακούγοντας την νέα αυτή προσέγγιση -διασκευή του έργου τους, έδωσαν με χαρά την άδειά τους στο νέο τραγουδοποιό Γιώργο Αστρίτη, βάζοντας και οι δυο τους τις δικές τους «πινελιές» στην ηχογράφηση και στην τελική παραγωγή.

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles