Ο Φίλιππος Κωνσταντίνος κάνει Re(Dis)Covery με τους One στο Kookoo Bar

0

Τον γνωρίσαμε ως μέλος του αγαπημένου συγκροτήματος One . . . . Τον αγαπήσαμε . . . Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Φίλιππος Κωνσταντίνος, συνεχίζει τα μουσικά του “ταξίδια” κάνοντας επιτυχημένα Recovery Live Acts . . .

Τί είναι το Recovery; Είναι μια δια βίου διαδικασία που αλλάζει συνεχώς και εξελίσσεται. Περιλαμβάνει επιλογή, καταβολή προσπάθειας και ανάπτυξη αυτογνωσίας. Μια καινούρια αρχή που σηματοδοτεί την χρησιμοποίηση νέων πόρων, την ανακάλυψη νέων στοιχείων για τον εαυτό μας. Την ικανότητα να ζεις τη ζωή σου.

Μετά από πολύ καιρό θα δώσει μία μοναδική συναυλία στον υπέροχο χώρο της μουσικής σκηνής Kookoo στο Γκάζι, στην καρδιά της Αθήνας. Μετά από μια λαμπρή πορεία στο τραγούδι με το ποπ συγκρότημα One,  με 15 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε Ελλάδα και Κύπρο στο ενεργητικό του, συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική, και μια πολύχρονη και πολύτιμη περιδιάβαση στις Αθηναϊκές θεατρικές σκηνές, αλλά και στο Broadway της Νέας Υόρκης και στο Παρίσι, επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, επαναπροσδιορίζεται, εξελίσσεται και ανακαλύπτει νέες μουσικές πτυχές του εαυτού του.

Στο πλευρό του, πάντα η ταλαντούχα μπάντα του, που αποτελέιται από τους: Αλέξανδρο Κούρο (μουσική επιμέλεια / drums), Βασίλη Παπαχρήστου (πλήκτρα), Ιάσονα Μαυρογεώργιο (ηλεκτρική κιθάρα), και Alex Da Silva (μπάσο).

Σε αυτό όμως το ανατρεπτικό και δυναμικό comeback . . . Οι One . . . Επανενώνονται σε ένα μοναδικό Reunion Recovery . . . Υπό τους ποπ – ροκ ήχους . . . Ο Φίλιππος Κωνσταντίνος θα “υποδεχτεί” on stage τους φίλους του από τα παλιά . . . Αργύρη Ναστόπουλο, Δήμο Μπέκε, Πάνο Τσέρπε και Δημήτρη Χανιώτη . . .Και η νύχτα θα . .. εκραγεί ! !

Με τραγούδια επιτυχίες από τη δική του δισκογραφία, και άλλα αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, η βραδιά προβλέπεται αξέχαστη και συναρπαστική!

Εσύ . . . έχεις σκοπό να χάσεις αυτό το μοναδικό και ξεχωριστό One Re(Di)Scovery?

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ με ποτό
Kookoo Live Music Bar
Ιάκχου 17
Γκάζι
RSRV : 210 3450930