Μπάμπης Τζανιδάκης: Παρουσίαση νέου album

0
SHARE

Την καρδιά των γιορτινών ημερών και λίγες μόλις ημέρες πριν αποχαιρετίσουμε το 2017, επέλεξε ο νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μπάμπης Τζανιδάκης για να παρουσιάσει το νέο του album, που κυκλοφορεί από την Spider Music, με τίτλο «Σε άσπρο πανί».

Η παρουσίαση έλαβε χώρα την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στο ιδιαιτέρως ζεστό περιβάλλον του Notorium Cafe Bar & Rest, που βρίσκεται στην καρδιά της Ελευσίνας, γενέτειρας του Μπάμπη. Με καταπληκτικό και ιδιαιτέρως θερμό κοινό τους φίλους, συγγενείς, συντοπίτες αλλά και λάτρεις της μουσικής του, ο Μπάμπης Τζανιδάκης παρουσίασε όλα τα τραγούδια του νέου album καθώς και επιλεγμένες στιγμές της παλαιότερης αλλά και της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας, διασκευασμένες ειδικά για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα τραγούδια είχε και η διασκευή ενός θρυλικού λαϊκού τραγουδιού που γνωρίσαμε από την φωνή της Ρίτας Σακελαρίου, το «Ιστορία μου» των ΜανισαλήΨυχογυιού, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο album και έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.

Ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές και συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η μικρή κόρη του Μπάμπη, Καλλιόπη, και μοιράστηκε ένα τραγούδι μαζί με τον πατέρα της.

Τον Μπάμπη συνόδεψαν οι μουσικοί: Χρήστο Τσιούνης στο λαούτο, Σοφοκλής Αντωνιάδης στα τύμπανα, Τάσος Μπρεντάνος στο μπάσο και Φώτης Βαγενάς στην κιθάρα.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι του Μπάμπη, καλλιτέχνες της Spider Music, όπως οι Χοροσταλίτες, οι Όμνια και ο Παύλος Ρεμπής, φυσικά η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας Ευανθία Μάγνη ενώ την βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο και ο γνωστός Πορτογάλος δημοσιογράφος Vasco Da Camara Pereira.

Ακούστε παρακάτω την διασκευή του τραγουδιού «Ιστορία μου» που έχει ξεχωρίσει από το album:

Το album «Σε άσπρο πανί» κυκλοφορεί από την Spider Music σε όλα τα δισκοπωλεία καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.