Κυριάκος Μαυρίδης “Ράγισε απόψε η καρδιά” | Video Premiere

0
SHARE

O ταλαντούχος και ανερχόμενος τραγουδιστής Κυριάκος Μαυρίδης, μετά την επιτυχία του πρώτου του digital single “Δηλώνω ερωτευμένος” μας εκπλήσσει ευχάριστα για δεύτερη φορά και κυκλοφορεί οπτικοποιημένο (video clip) το νέο του digital single, με τον τίτλο “Ράγισε απόψε η καρδιά“, από την Free Records, την δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες.

Την μουσική και τον στίχο υπογράφει ο ίδιος ο Κυριάκος. Την ενορχήστρωση, έχει αναλάβει ο Γιώργος Γιαλετζής (3rd Floor Studio – Θεσσαλονίκη) και τις φωνές ο Τάκης Αργυρίου. Την παραγωγή του video clip υπογράφει η ομάδα New Vision Production (NVP) με την υποστήριξη του δορυφορικου μουσικού καναλιού Greek Music Box. Σκηνοθεσία /Σενάριο : Ν.Ισίδωρος, Β.Κουμελάς, Camera/Διεύθυνση φωτογραφίας : Β. Κουμελάς.

Εxecutive producer και σε αυτό το τραγούδι Παύλος Χριστοδούλου, ο οποίος είναι δίπλα του, απο την πρώτη στιγμή.

  • Λίγα λόγια για τον Κυριάκο Μαυρίδη

Ο Κυριάκος Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρός του άρεσε η μουσική. Στα εφηβικά του χρόνια, ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έφτασε σε επαγγελματικό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Έχει Ποντιακή καταγωγή και ζει στον Ασπρόπυργο.

Στα 18 του ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και παρόλο που ηταν αυτοδίδακτος, άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, ως μηχανικός.

Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού (12/11/1995) έχοντας όλα τα θετικά στοιχεία του ζωδίου, δηλαδή είναι πιστός, παθιασμένος και δυναμικός…