Κλεονίκη Δεμίρη “Όλα θα πάνε μια χαρά” | Το τραγούδι που μας βγάζει έξω από την καραντίνα

0

Μπορεί να ζούμε σε μια πραγματικότητα που δεν πάνε όλα καλά, όμως είναι σίγουρο πως ο τροχός γυρίζει πάντα. Ακόμα και αν δεν έρθουν όλα εκεί ακριβώς που τα θέλουμε, θα είναι ωστόσο αρκετά κοντά. Τόσο κοντά, που να μας επιτρέπεται να κάνουμε όνειρα.

Η Κλεονίκη Δεμίρη, κοιτώντας πάντα τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, φέρνει με το “Όλα θα πάνε μια χαρά” την απαραίτητη σε όλους ανάσα αισιοδοξίας, πάνω σε ένα latin ρυθμό που μας βγάζει έξω από τα σπίτια, έστω και νοερά. Στο video clip του “Όλα θα πάνε μια χαρά”, που ήταν ιδέα της ερμηνεύτριας, συμμετέχουν γείτονες και φίλοι από τη γειτονιά της, στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα, όπου έγινε και το γύρισμα.

Ένα μουσικό βίντεο που πραγματικά σε κάνει να χαμογελάς από την αρχή και ίσως να σου θυμίσει μια άλλη εποχή, εκείνη της χαράς της γειτονιάς αλλά και της ξεγνοιασιάς της καλής παρέας.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στον προσωπικό της δίσκο με τον τίτλο “Μαγική Συνταγή“. Κυκλοφορεί σε CD και είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα από τις εκδόσεις Μετρονόμος.