Η Τζωρτζίνα Νικάκη επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα τα “δώσει όλα” αυτό το καλοκαίρι

0
SHARE

«Δώσ’τα όλα ψυχή μου, θέλω να’ σαι μαζί μου, άγγιξε με να λιώνω μέσα στη φωτιά. Δώσ’τα΄όλα σε μένα, μην ακούσεις κανένα κοίταξε με σε θέλω, πάρε με αγκαλιά…»

Εκρηκτική παρουσία με πολύ ωραία φωνή, είναι -ίσως- ο τέλειος συνδυασμός που κάνει τη Τζωρτζίνα μία τραγουδίστρια που θα μας απασχολήσει πάρα πολύ στο άμεσο διάστημα.

Ανανεωμένη και πατώντας γερά στα πόδια της με συνεργάτες μεγάλα ονόματα της μουσικής του σήμερα που την πιστεύουν, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έχει το καλύτερο follow up και μας παρουσιάζει το “Δώσ’τα όλα“.

Ένα καλοκαιρινό τραγούδι σε γνώριμο λαϊκό ύφος που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Η μουσική είναι του καταξιωμένου συνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ οι στίχοι είναι της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το video clip σε σκηνοθεσία του Sherif Francis, μας ταξιδεύει σε μέρη καλοκαιρινά και ντύνει με τα κατάλληλα πλάνα το ωραίο τραγούδι.

Η Τζωρτζίνα για το καλοκαίρι του 2017 βρίσκεται στο Ποσειδώνιο πλάι στον Λευτερή Πανταζή και τον ανερχόμενο Δημήτρη Αβραμόπουλο όπου και συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Prime Productions σε διανομή της Minos/Emi – Universal