Ελλάδα – Katerine Duska: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα»

0

Η Katerine Duska μίλησε στο σημερινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την πρώτη της πρόβα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ και είπε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα εκπρόσωπος στον φετινό διαγωνισμό χαρακτήρισε ως «παραγωγική» την πρώτη πρόβα που έκανε, χθες, και συμπλήρωσε:

«Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές, έχει αρέσει πολύ το δείγμα. Οι πρόβες υπάρχουν για να γίνονται δοκιμές και δουλεύουμε σε πάρα πολλά πράγματα».

Ιδιαίτερα, η Katerine Duska τόνισε:

«Κάνω αυτό που κάνω πάντα. Η ΕΡΤ απευθύνθηκε σ’ έναν χώρο που δεν είχε απευθυνθεί». Επίσης, είπε ότι η σκηνική παρουσία έχει αναφορές στην Αναγέννηση και στο artpop στοιχείο. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Katerine Duska, τέλος, υποστήριξε: «Η αποδοχή ήταν άνευ προσδοκιών. Πίστευα στον ήχο, στη μουσική, στο όραμα και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα».

  • Τα μέλη της ελληνικής αποστολής

Μια πέτρα που ανθίζει σαν λουλούδι, γραφικά που δημιουργούν ένα παραμυθένιο κήπο έτσι όπως το συνέλαβε η Έφη Γούση Creative and Art Director και το υλοποίησε σε συνεργασία με τον Tom Denning. Την ευθύνη του ήχου έχει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, ενώ τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Περικλής Μαθιέλλης.

Την Katerine Duska πλαισιώνουν οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη και Ελένη Ποζατζίδου και οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου σε χορογραφία της Ιωάννας Τουμπακάρη.

Για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής εργάζονται ο Κωνσταντίνος Σακκάς στις κομμώσεις και η makeup artist Σοφία Σαρρηγιανίδου, ενώ οι Deux Hommes σχεδίασαν το μοναδικό κοστούμι της Katerine Duska.

  • Τι έγινε στο χθεσινό meet and greet

Tο meet and greet που ακολούθησε, χθες, έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους των Διεθνών Μέσων που παρακολούθησαν την πρόβα από το Press Center να γνωρίσουν την Katerine Duska και να τις απευθύνουν τις ερωτήσεις τους.

«Τόλμησε να ονειρευτείς», όπως είναι το σύνθημα του φετινού διαγωνισμού, απάντησε η Katerine Duska όταν ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε στον 14χρονο εαυτό της, ηλικία που ανέβηκε για πρώτη στη σκηνή του σχολείου της, εάν μπορούσε να του δώσει τώρα ένα μήνυμα.

Πηγή: OGAE Greece