“Για σένα” | Ο Γιώργος Λινάρδος παρουσιάζει μια δυναμική λαϊκή μπαλάντα

0

Ένας δυναμικός λαϊκός καλλιτέχνης κάνει δυναμική επανεμφάνιση με μια πολύ δυνατή μπαλάντα!

Ο Γιώργος Λινάρδος υπογράφει μουσικά, στιχουργικά και ερμηνευτικά το τραγούδι «Για σένα», το οποίο ήδη από την avant premiere του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και ακούγεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της επαρχίας!

Το νέο single του Γιώργου Λινάρδου είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα, με πολύ ευαίσθητο στίχο και άριστη ενορχήστρωση, η οποία απογειώνεται από την ερμηνεία του!

  • Λίγα λόγια για τον Γιώργο Λινάρδο

Ο Γιώργος Λινάρδος ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από μικρό παιδί. Με την πάροδο του χρόνου, η αγάπη του για το τραγούδι δυνάμωνε όλο και περισσότερο. Στην ηλικία των δεκαεπτά ετών τον άκουσε να τραγουδάει η κα Πόλυ Πάνου, και τον βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα του.

Μετά από αρκετά εμπόδια, ο Γιώργος Λινάρδος κυκλοφόρησε το 2009 την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αγάπη Γυάλινη», από την εταιρία Volume και σε παραγωγή του Γιάννη Κώνστα.

Κατά διαστήματα συνεργάστηκε με διάφορους μουσικούς πραγματοποιώντας ζωντανές εμφανίσεις σε μεζεδοπωλεία, μπουάτ και κλαμπ, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του στην μουσική σκηνή «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι.

Σήμερα παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Για σένα» σε συνεργασία με τη Sin Music by Final Touch.