Γιάννης Ναξάκης “Να μ’ αγαπάς” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Γιάννης Ναξάκης ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Final Touch το 2014 κυκλοφορώντας το άκρως επιτυχημένο single “Αέρας στη φωτιά“, ενώ ένα χρόνο αργότερα παρουσίασε το τραγούδι “Ήρθε κι έδεσε“, ένα άκρως κεφάτο τραγούδι που έγινε καλοκαιρινό hit!

Είσαι ανάσα, είσαι ψυχή
Μες το δικό μου το κορμί
Να σαι ο χτύπος της καρδιάς
Μη σταματάς, μη σταματάς

Είσαι στα μάτια μου το φως
Φεγγάρι, ήλιος και ουρανός
Και όσο μπορείς μη σταματάς
Να μ’ αγαπάς, να μ’ αγαπάς, να μ’ αγαπάς

Σήμερα επιστρέφει δριμύτερος με ολοκαίνουριο single, σε πιο λαϊκό ύφος απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει!!

Σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Δημογκότση, του δημιουργού πολλών επιτυχιών, το τραγούδι με τίτλο “Να μ’ αγαπάς”  είναι μια ερωτική λαϊκή μπαλάντα που πλαισιώνεται από την πολύ δυναμική και παθιασμένη ερμηνεία του Γιάννη Ναξάκη!

Η πλούσια ενορχήστρωση του Ευριπίδη Νικολίδη που περιλαμβάνει ποικιλία εγχόρδων (μπουζούκια, ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες και βιολιά) επιφέρει ένα μοντέρνο και ιδιαίτερα μελωδικό αποτέλεσμα.

Το συναίσθημα του τραγουδιού απογειώνεται στο ρεφρέν με τον «μεταδοτικό» του στίχο τραγουδισμένο από τα χείλη του Γιάννη Ναξάκη, που βάζει την ψυχή του σ’ αυτό που αγαπά!

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Ναξάκη

Ο Γιάννης Ναξάκης φέρει μια εντυπωσιακή συλλογή μουσικών σπουδών και διακρίσεων: κλασσική κιθάρα στο Ωδείο Αγίου Δημητρίου, μαθητής του Σολίστ Βασίλη Μαστοράκη σε επίπεδο μουσικού πτυχίου, μαθήματα φωνητικής (κλασικό τραγούδι – μονωδία) με την Δήμητρα Τσιλώφ, μαθήματα Σολφέζ παράλληλα με το μουσικό όργανο, και τέλος, έχει διατελέσει τενόρος στη χορωδία του Αγίου Δημητρίου.

Ως τραγουδιστής, διαθέτει επαγγελματική εμπειρία την τελευταία δεκαετία και πλέον. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι τα πραγματοποίησε σε ηλικία 16 ετών, δουλεύοντας σε μία νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της επαρχίας.

Έκτοτε έχει εργαστεί σε μουσικές σκηνές, και έχει λάβει μέρος σε πληθώρα συναυλιών και λοιπών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Σήμερα κυκλοφορεί το τρίτο του single από την Sin Music της Final Touch και ελπίζει να μεταδώσει στο κοινό την αγάπη του για το αντικείμενο του!