Αποστόλης Αρμάγος “Στην άλλη όχθη” | Νέο άλμπουμ

  0

  Ο Αποστόλης Αρμάγος κάνει την έκπληξη με τον 4ο του δίσκο που έχει τίτλο Στην άλλη όχθη, μελοποιώντας την ποίηση του Τάκη Μιχόπουλου με φρέσκια αντίληψη και βασικά «όπλα» του τα πλήκτρα και τον προγραμματισμό.

  Με αφετηρία τους επιγραμματικούς στίχους του ποιητή, ο Αποστόλης Αρμάγος μας “υποχρεώνει” να τον δούμε ως συνθέτη έξω από πάσης φύσης στεγανά, αφού η Άλλη Όχθη είναι ένα project εντελώς διαφορετικό από τα 3 προηγούμενα που έχει κυκλοφορήσει με ερμηνευτές την Ξένια Ροδοθεάτου (με την οποία εδώ υπογράφουν μαζί την παραγωγή) και τον Νίκο Βενετάκη.

  Τα τραγούδια του δίσκου, τα οποία ερμηνεύει εξαιρετικά η Άννα Λινάρδου, αποτελούν δημιουργίες που τοποθετούνται αρκετά κοντά στις ανησυχίες του επίκαιρου πειραματισμού, είδους που ξεκινά από τη διεθνή ηλεκτρονική εμπειρία.

  Το ιδιαίτερο αυτό άλμπουμ έχει διάρκεια 15 λεπτά περίπου, δίνει όμως την αίσθηση ενός πλήρους έργου, ενώ έχει ήδη προλάβει να χαρακτηριστεί από κριτικούς δίσκων ως το καλύτερο, μέχρι τώρα, εγχώριο cd του 2017.

  Κυκλοφορεί από το Μελωδικό Καράβι σε μια εντυπωσιακή και φροντισμένη έκδοση 200 αριθμημένων αντιτύπων. Τα ασπρόμαυρα εικαστικά της έκδοσης έχει κάνει ο ζωγράφος Νικόλας Χριστοφοράκης. Μπορείτε να τη βρείτε το κατάστημα του Μελωδικού Καραβιού (Εκδόσεις Εν Πλω) στο Εμπορικό Κέντρο Atrium /Χαρ. Τρικούπη 6-10, Αθήνα (Tηλ.: 211 11 98 900-1).

  Τα τραγούδια της Άλλης Όχθης είναι διαθέσιμα και ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

  Previous articleDemy “This Is Love” | Στην κορυφή του Ελληνικού ραδιοφωνικού Airplay
  Next articleΤάσος Σκούρας “Πέφτω στο χώμα” | Single Premiere