Αλεξάνδρα Καραδήμα: Το νέο της hit θα κάνει «Καρδιές» να λικνιστούν (βίντεο)

0

Τη δική της μοναδική, ρυθμική «Καρδιά» μας παρουσιάζει η Αλεξάνδρα Καραδήμα, κάνοντας τις «Καρδιές» μας, από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, να «χτυπούν» στον παλμό της.

Ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, μελωδικό, το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μια Καρδιά», σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη, που υπογράφει την παραγωγή και την ενορχήστρωση, και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, είναι ότι πιο φρέσκο και ρυθμικό, έχουμε ακούσει, και που θα μας «χορέψει» όλους!

Με μία χαρακτηριστική χροιά φωνή της, που την κάνει να ξεχωρίζει, αλλά και τη δροσερή σκηνική της παρουσία, η Αλεξάνδρα Καραδήμα, που αποτελεί αναμφισβήτητα το νέο ελπιδοφόρο αίμα του πενταγράμμου, μέσα από το νέο της τραγούδι, δίνει όλο της το ερμηνευτικό «είναι», ανεβάζοντας με τον ρυθμό της, τις μουσικές θερμοκρασίες στα ύψη!

Το «Μια Καρδιά», οπτικοποιήθηκε δια χειρός του Βασίλη Καγκελάρη, σε ένα special lyric video, με την υπογραφή του Νικόλαου Αντωνιάδη, όπου το styling επιμελήθηκε ο Dennis Kolpodinos, ενώ το make up-hair styling, οι «The Men Artists»!

Ερωτευτείτε με την «Καρδιά» της Αλεξάνδρας Καραδήμα, που «χτυπάει» από την Planetworks!