Άννα Ματσούκα “Θα ’θελα” | Νέο άλμπουμ

  0
  SHARE

  Η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια Άννα Ματσούκα κυκλοφορεί την πρώτη δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο Θα ’θελα, με τη σφραγίδα του συνθέτη και μαέστρου Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.

  Η Άννα Ματσούκα έχει στο ενεργητικό της συναυλίες σε σημαντικούς χώρους (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Christmas Theater), στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πάντα μαζί με τον Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη, που υπογράφει μουσικά το δίσκο με 8 δικά του τραγούδια και 3 διασκευές.

  Με το δίσκο «Θα ’θελα» οι δυο καλλιτέχνες υπηρετούν το «art song», η ερμηνευτική γκάμα της Άννας όμως περιλαμβάνει και το ελληνικό ελαφρύ και έντεχνο τραγούδι, άριες από μιούζικαλ και ροκ όπερες, jazz και latin standards κ.α.

  Η Άννα Ματσούκα ξεχωρίζει για τη δροσερή φωνή της, την ευαίσθητη ερμηνεία της, αλλά κυρίως με τις ποιοτικές επιλογές της, κόντρα στις επιταγές των καιρών και τον εύκολο δρόμο του φτηνού και του μέτριου.

  Τους στίχους των πρωτότυπων τραγουδιών του album «Θα’θελα», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Καθρέφτης», υπογράφουν η Μαρία Σπυράτου, η Αναστασία Μητσοπούλου και το ομότιτλο ο ίδιος ο συνθέτης.


  Τον πίνακα του εξωφύλλου φιλοτέχνησε ο Nicola Delarte.

  Κεντρική διάθεση cd: Reload Stores, Ακαδημίας 81, Αθήνα