Το “Καρδιά μου” είναι ο προάγγελος ενός album, στη δημιουργική διαδικασία του οποίου βρίσκεται εδώ και καιρό ο Γιάννης Κότσιρας. Τραγούδια που επιλέγονται ένα, ένα, ακόμα και αυτήν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και ηχογραφούνται ακόμα.

Ένα καθαρόαιμο ζεϊμπέκικο σε μουσική Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τους στίχους Δημήτρη Λέντζο.Αυτή είναι η πρώτη δισκογραφική κυκλοφορία του αγαπημένου καλλιτέχνη μέσα στο 2019, ύστερα από τη συνεργασία του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο ντουέτο «Δυο Ζωές» με το οποίο “επισφράγησαν” τη φετινή χειμερινή συνεργασία τους, η οποία κράτησε 5 μήνες στην “Ακτή Πειραιώς”.

Ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει στο δισκογραφικό προσκήνιο με τα νέα του τραγούδια 3 χρόνια μετά από το τελευταίο του δίσκο «Ψεύτης Καιρός» που κυκλοφόρησε από την Minos Emi / Universal και 1 χρόνο μετά από το διπλό CD “Best of” με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα και το video clip του τραγουδιού εμπνευσμένο από τα ζεϊμπέκικα του Ελληνικού κινηματογράφου προσαρμοσμένα όμως στο σήμερα και γυρίστηκε στο κελάρι του Κτήματος Παλυβού, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάνου Ζενίδη.

Στίχοι:
Όσες μου τύχανε χαρές,
στα χέρια μετρημένες
κι όσες αγάπησα φορές,
πήρα μονάχα συμφορές
και μέρες νυχτωμένες.

Καρδιά μου όπου και να πας,
λάθος ανθρώπους αγαπάς,
καρδιά μου λίγο στάσου,
ν’ ακούσεις την καρδιά σου.

Κι εκεί που λές “ποτέ ξανά”,
το ίδιο λάθος κάνεις,
σ’ άλλον ποντάρεις στα χαρτιά
κι ανάβεις πάλι τη φωτιά
και πάντα ξαναχάνεις.

Κυκλοφορεί από την Minos Emi / Universal