Η Zara Larsson, ανακοινώνει το πρώτο της Χριστουγεννιάτικο EP, “Honor the Light”, με την κυκλοφορία των δύο πρώτων του τραγουδιών “Memory Lane” και “Winter Song”

Η πολυπλατινένια καλλιτέχνης και παγκόσμιο pop φαινόμενο, Zara Larsson, ανακοινώνει το πρώτο της Χριστουγεννιάτικο EP, “Honor the Light”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου από την Panik Records/Sony Music.
Πριν από αυτό, η Zara μας δίνει μία πρώτη γεύση από το project κυκλοφορώντας τα τραγούδια “Memory Lane” και “Winter Song”.
To project αυτό θα είναι και το βασικό θέμα των ζωντανών εμφανίσεων που θα έχει προγραμματίσει να κάνει στην Σουηδία μέσα στον Δεκέμβριο.

Μετά την επιτυχημένη της συνεργασία με τον David Guetta στο “On My Love”, η pop star ετοιμάζεται για την περιοδεία της που θα ξεκινήσει μέσα στο 2024 με τίτλο “The Venus Tour”, στα πλαίσια προώθησης του 4ου studio album της, “Venus”, που κυκλοφορεί στις 9 Φεβρουαρίου 2024.

Tο “Honor The Light” κλείνει μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την Σουηδή τραγουδίστρια.
Tο 1° single μέσα από το “Venus”, “Can’t Tame Her”, παρέμεινε 16 εβδομάδες στο UK Top 40, έφτασε στο Ν°.3 του iTunes και Ν°.1 στο US Dance Radio.
Tο καλοκαίρι, έγινε διαθέσιμο και το 2° single “End of Time”, στο video του οποίου συμμετέχει η αδερφή της.

“Memory Lane”

“Winter Song”

Pre-save “Honor The Light:” https://ZaraLarsson.lnk.to/honorthelight