Βύρων Τσουράπης “Λέξεις Μακρόσυρτες” | Νέο άλμπουμ

  0

  Ο Βύρων Τσουράπης, ο τραγουδοποιός και πολυοργανίστας που εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στις οθόνες μας μέσα από την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου, κυκλοφορεί την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Λέξεις Μακρόσυρτες”.

  Ο δίσκος περιέχει 10 τραγούδια όπου στα 9 έχει γράψει στίχους και μουσική ο ίδιος, ενώ συμπεριλαμβάνεται και μία ιδιαίτερη διασκευή του τραγουδιού “Δίψα” του Νίκου Πορτοκάλογλου σε ρυθμό reggae-ska στην οποία συμμετέχει τραγουδώντας και ο σπουδαίος δημιουργός.

  10 τραγούδια που κινούνται σε διαδρομές πότε εσωστρεφείς και ενδοσκοπικές κάτω από τις αχτίδες του φεγγαριού και πότε φωτεινές και αισιόδοξες σε ηλιόλουστες παραλίες. 10 χρώματα που έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της πολύχρωμης προσωπικότητας του καλλιτέχνη.

  Η ενορχήστρωση και η παραγωγή του δίσκου έγιναν από τον Βύρωνα Τσουράπη. Το εξώφυλλο και το artwork είναι έργα του Δημοσθένη Στρίντζη.

  Ταυτόχρονα με τον δίσκο κυκλοφορεί και το video clip του δεύτερου single του δίσκου με τίτλο “Μη Λυπάσαι”.

  “Μη λυπάσαι και άκου, είναι απλό
  Τα όνειρα είναι σαν τα αστέρια
  Το ξέρεις πάντα πως υπάρχουν εδώ,
  Πως δεν ανάβουν μόνο τα καλοκαίρια…”

  Ο καλλιτέχνης αναφέρεται ακριβώς σε αυτή την δύσκολη περίοδο προσαρμογής κατά την επιστροφή στη δουλειά μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. 

  Με τα μάτια χαμένα και την σκέψη να έχει ξεμείνει ακόμα σε κάποια μακρινή παραλία προσπαθούμε με δυσκολία να ξαναμπούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας.
  …μας υπενθυμίζει ο Βύρων Τσουράπης σε αγαπημένους ρυθμούς reggae με την βοήθεια ξεσηκωτικών πνευστών και ρυθμικών κρουστών.