Βασίλης Πάντσιος feat. Coda Project “Μαγική κλωστή” | Video

0

Στο τραγούδι συμμετέχουν φιλικά οι Coda Project, η Γιώτα Χατζίδου και ο Σάββας Περτσινίδης τα ταλαντούχα παιδιά που διακρίθηκαν με την ξεχωριστή τους παρουσία στο X- Factor!

‘’Τώρα ξεπετάχτηκες σαν ηλιαχτίδα, σε είδα στη ζωή
που αρχίζεις κι αφουγκράζεσαι την καταιγίδα, σε είδα
Σ’ είδα μονάχη στα χαλάσματα, να ψάχνεις θαύματα
να δίνεις τέλος επιτέλους στο διχασμό…
Αόρατη μας δένει μαγική κλωστή, μαγική κλωστή
θάλασσα μου μουσική’’

Το κομμάτι είναι γραμμένο και αφιερωμένο σε όλες τις παθιασμένες ψυχές που παλεύουν να ενώσουν τους ανθρώπους και να φέρουν φως και ομορφιά στον κόσμο. Στα ελεύθερα πνεύματα που ακόμα και μέσα σε σκοτεινές εποχές διχασμού κρατούν ζωντανή και ισχυρή αυτή την αόρατη μαγική κλωστή που φέρνει πιο κοντά τα σώματα και τις ψυχές.

Ο Άνθρωπος γεννημένος από αστρική ύλη, από το χώμα και την φωτιά ενός πλανήτη που πλανάται στο κοσμικό του ταξίδι στο άπειρο, περιπλανιέται κι αυτός χιλιάδες χρόνια στις αχαρτογράφητες διαδρομές του σώματος και της ψυχής του.

Ανίσχυρος και θνητός σαν άτομο μα πολυδύναμος κι αθάνατος σαν ανθρωπότητα. Είναι μέρος ενός κόσμου που κατοικείται, που παράγει και θρέφει και φιλοξενεί ζωή, μα ενίοτε δεν τον εκτιμά και δεν συναισθάνεται το μέγεθος της καλοτυχίας του.

Περίκλειστος στο δικό του σύμπαν, φορτωμένος από συναισθήματα και βιώματα που κουβαλά στο μεγάλο του ταξίδι, παλεύει κόντρα στα στοιχειά της φύσης μα και ενάντια στα δικά του αδιέξοδα ακολουθώντας στα τυφλά την αόρατη μαγική κλωστή που συνδέει το μέσα του εσώτερων με το άπαν γύρω του και την μοναξιά του με τις μοναξιές των άλλων.

Πότε αγωνιστής και πότε λιποτάκτης στον πόλεμο που μαίνεται στους αιώνες ανάμεσα στην ύλη και στο πνεύμα του.

Μετέωρος ανάμεσα στην δημιουργία μα και την καταστροφή θα αναζητά πάντα το σπίτι του και την πηγή του και θα ψάχνει την αδελφή ψυχή που θα του δώσει αγάπη σαν φως και κουράγιο για να ξεπεράσει τους φόβους του και να νιώσει ολοκλήρωση.