Βασίλης Κυπαρισσίδης feat. Κρινιώ Νικολάου “Ονειρογραφίστες” | Video

0

Το νέο τραγούδι μου με τίτλο «Ονειρογραφίστες» είναι το πρώτο τραγούδι που ολοκλήρωσα σε μουσική και στίχους σε ηλικία 16 ετών, το 2002.

Το τραγούδι διαπραγματεύεται σαν θέμα του το παιδί που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Το παιδί μεγαλώνοντας αρχίζει να βλέπει τον κόσμο πιο ρεαλιστικά απ’ ότι τον φανταζόταν και καλείται να αντιμετωπίσει αυτό το γεγονός.
Αυτό το σημείο είναι σκληρό για το παιδί καθώς κατά κάποιο τρόπο η πραγματικότητα που βιώνει με το πρόβλημα του, το κάνει να συμβιβαστεί και να παραιτηθεί από τα όνειρα του. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο της συνειδητοποίησης είναι που έρχεται η γυναικεία φωνή και το συμβουλεύει πως όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας στην ζωή και πως η ελπίδα όπως και τα παιδικά του όνειρα υπάρχουν πάντα και μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να τα αισθανθεί και να τα αφήσει να φωλιάσουν μέσα στην καρδιά και στο μυαλό του.
Θα ήθελα να αναφέρω πως τους «Ονειρογραφίστες» τους τραγουδούσα πάντα μόνος μου για σχεδόν 18 χρόνια και πάντα κάτι μου έλειπε, έως που μια μέρα άκουσα την μαγευτική και βελούδινη φωνή μιας εξαίρετης ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού. Αυτή δεν είναι άλλη από την Κρινιώ Νικολάου!

Μόλις λοιπόν άκουσα την φωνή της της πρότεινα να συνεργαστούμε και την γυναικεία φωνή του κομματιού να την ερμηνεύσει εκείνη. Η πρόταση μου έγινε δεκτή και το αποτέλεσμα ήταν οι «Ονειρογραφίστες» να ολοκληρωθούν στο στούντιο με την καταλυτική μουσική ενορχήστρωση, ηχοληψία και μουσική παραγωγή, του επίσης πολύ σπουδαίου καλλιτέχνη και παραγωγού και όχι μόνο Δημήτρη Λιόλιου, τον οποίο ευχαριστώ θερμά που πίστεψε και σε αυτό μου το κομμάτι και ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει αγκαλιάσει και αναλάβει την μουσική παραγωγή στο πρώτο μου προσωπικό ψηφιακό άλμπουμ.

Κάπως έτσι λοιπόν το πρώτο μου τραγούδι έγινε και το πρώτο μου ντουέτο!

Η Κρινιώ Νικολάου είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στον χώρο με συνεργασίες από το Γιάννη Σπανό και τον Κώστα Χατζή μέχρι το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Δημήτρη Μητροπάνο και πρόσφατα το Σταμάτη Κραουνάκη και τον Νίκο Μουρατίδη και η φιλική της συμμετοχή στους «Ονειρογραφίστες» είναι ένα γεγονός που με τιμά και με συγκινεί ιδιαιτέρως.

Το βίντεο από τους «Ονειρογραφίστες» σκηνοθέτησε και έκανε την εικονοληψία, ένα κατά την γνώμη μου ανερχόμενο αστέρι, που παρά το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε όχι απλά να καλύψει, τις ήδη συσσωρευμένες όλα αυτά τα χρόνια προσδοκίες μου αλλά και να της ξεπεράσει κατά πολύ. Η σκηνοθέτις λοιπόν δεν είναι άλλη από την Αυρηλία Λύρα που πιστεύω ότι σίγουρα θα μας απασχολήσει και εκπλήξει ευχάριστα στο μέλλον!

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς Δημήτρη Θεοδωρόπουλο και Ελεονώρα Ζερονιάν για την ερμηνεία τους στην ιστορία που απεικονίζεται στο βίντεο που επίσης παρά το νεαρό της ηλικίας τους, απέδειξαν ότι είναι αληθινοί καλλιτέχνες!