spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

The Hard Quartet: Νέο διπλό digital single

The Hard Quartet – οι κύριοι Emmett Kelly, Stephen Malkmus, Matt Sweeney και Jim White – επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο ψηφιακό single δύο τραγουδιών.

Το κομψό, γεμάτο κιθαριστικά σόλο “Lies (Something You Can Do)”, με επικεφαλής τον Kelly, ηχογραφήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Νέα Υόρκη, ενώ η πιο ατμοσφαιρική δεύτερη πλευρά, “Coreopsis Trail“, είναι ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από τις ηχογραφήσεις του ομώνυμου άλμπουμ.

«Το Lies (Something You Can Do) είναι ένα μανιφέστο που δηλώνει ότι δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος μαλάκας για να επιβιώσεις στον σύγχρονο κόσμο,» εξηγεί ο Kelly. «Υποθέτω πως το Coreopsis Trail είναι μια αντανάκλαση αυτού του φαινομένου,» συνεχίζει. «Κατά τη διάρκεια των πρωινών τρεξιμάτων, η υπερβολική οξυγόνωση των κυττάρων προκαλεί μια φυσική ευφορία, παρόμοια με έναν αδενώδη σπασμό, που περιγράφεται διάσημα ως ‘μικροθάνατος’. Παρόμοια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της εξόντωσης του εγώ, ψυχικών διαταραχών ή/και της απερίσκεπτης χρήσης ναρκωτικών.»

Δείτε το βίντεο για το Lies (Something You Can Do) σε σκηνοθεσία Kevin Spanky Long

Ακούστε και τα δύο
https://thehardquartet.mat-r.co/lies

MusicPress-Team
MusicPress-Teamhttps://musicpress.gr/
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles