spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Τάσος Πέτσας “Ce Soir” | Single

Ο βραβευμένος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a Tasos P.) μετά τη φετινή του πρόκριση στον ημιτελικό των δυο γνωστών μουσικών διαγωνισμών International Songwriting Competition (Αμερική) και UK Songwriting Competition (Αγγλία) με το τραγούδι του «Été D’Amour», κυκλοφορεί στις αρχές του φθινοπώρου το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ce Soir».

Το single σε μουσική και παραγωγή του ίδιου, είναι ένα χορευτικό κομμάτι με έντονες επιρροές από τη δεκαετία του ‘90 και τη γαλλική ποπ μουσική σκηνή.

Τους γαλλικούς στίχους υπογράφει ο Χρήστος Κουτρουφίνης ενώ το mixing/mastering  του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο  Γιώργος Λαζάρου. Στα φωνητικά είναι ο Aladine Guettaf ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και ένα house remix του τραγουδιού από τον Νίκο Τρυφωνόπουλο (Dj Tryfono).

Το «Ce Soir» είναι το 20° digital single του δημιουργού που φέτος κλείνει επτά χρόνια στη δισκογραφία και κυκλοφορεί μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records, Meditelectro.

Tasos P. – Ce Soir

Ce Soir (Dj Tryfono Remix)

MusicPress-Team
MusicPress-Teamhttps://musicpress.gr/
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles