“Τα συναισθήματά μου”: Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου μόλις κυκλοφόρησε

  0

  Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα ένα-κι-ένα τραγούδια της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, που κυκλοφορεί σήμερα στα δισκοπωλεία.

  Στο δέκατο κατά σειρά album της καριέρας της με τίτλο Τα συναισθήματά μου, η Έλλη Κοκκίνου συναντά στο στούντιο ηχογράφησης σπουδαίους δημιουργούς να υπογράφουν την μουσική και τους στίχους, όπως οι Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Χρήστος Σαντικάι, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και Doron Medalie.

  Εδώ βρίσκει κανείς μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της Έλλης («Να Την Αγαπάς», «Όλα Λάθος», «Τάξε Μου», «Ξημερώματα Σαββάτου»), όμως, από τα ολοκαίνουργια τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος, είναι το μελωδικό ζεϊμπέκικο «Τι Έχω Τραβήξει», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, που ξεχώρισε αμέσως και έχει ήδη αποσπάσει ενθουσιώδη σχόλια!

  Το άλμπουμ «Τα συναισθήματά μου» ολοκληρώνεται με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για την Έλλη Κοκκίνου.

  Η Έλλη έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου. Το 2020 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το ξαναπαρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το «ξεχωριστό» ύφος του σπουδαίου δημιουργού.

  Όλα τα νέα τραγούδια οπτικοποιούνται με ευρηματικά βίντεο που θα παρουσιαστούν τις επόμενες βδομάδες.

  Δείτε το official Visualiser για το τραγούδι “Η αγάπη αυτή” που κυκλοφόρησε χθες  σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Σκηνοθεσία Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

  Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου «Τα συναισθήματά μου» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.