Τα Super Music Awards 2018 πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά στην Κύπρο και ο Stan δεν έλειπε ούτε φέτος από το σπουδαιότερο μουσικό γεγονός της Κύπρου, που διοργανώνει ο Super FM.

Ο ταλαντούχος δημιουργός και τραγουδιστής, πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο στη συλλογή του, αφού το «Τώρα Λείπω» βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Video Clip» της χρονιάς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου γι’ αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις συνεργάτες που απαντούν μ’ ένα χαμόγελο, σε ό,τι τρελό κι αν σκεφτείς» είπε ο Stan παραλαμβάνοντας το βραβείο για το εντυπωσιακό video clip που γυρίστηκε σε ένα χιονισμένο τοπίο στην Ισλανδία, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου.

Το hit «Τώρα λείπω», σε μουσική – στίχους Stan και Icon Music, ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του δίσκου του Stan «11:11», ο οποίος έγινε πλατινένιος.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records.

Το κοινό της Κύπρου δεν έμεινε παραπονεμένο, αφού ο Stan παρουσίασε για πρώτη φορά live on stage, το summer remix της τελευταίας του επιτυχίας «Τι δεν καταλαβαίνεις», διασκευή που ενθουσίασε τους θεατές των φετινών βραβείων!