Στέλιος Ρόκκος “Χάθηκες αλήτισσα” από το album “Μάνος Ξυδούς – Ο Πρίγκιπας της δυτικής όχθης”

0
SHARE
Prigkipas-tis-ditikis-oxthis

Το δεύτερο single από το album αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την Minos EMI/Universal.

Μετά το εμβληματικό «Λένε για μένα» με τον Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύει το τραγούδι «Χάθηκες αλήτισσα», ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς, αποτείνοντας και αυτός τον δικό του φόρο τιμής στον Μάνο.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχω και εγώ σ’ αυτόν τον δίσκο – φόρο τιμής για έναν άνθρωπο που είμαι τυχερός που γνώρισα και εκτιμούσα ιδιαιτέρως, τον Μάνο Ξυδούς».

Στέλιος Ρόκκος

Τα «Λένε για μένα» και «Χάθηκες αλήτισσα» είναι οι προπομποί από ένα χορταστικό album με άλλα δεκαεπτά αγαπημένα μας τραγούδια του Μάνου Ξυδούς αλλά και το ακυκλοφόρητο “Πες μου τι έκανα, με τίτλο  Ο Πρίγκιπας της δυτικής όχθης που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Minos EMI/Universal.

Στο album αυτό συμμετέχουν οι: Δήμος Αναστασιάδης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Goin’through, Onirama,Stavento.

Χάθηκες αλήτισσα

Λένε για μένα