Ο Σταμάτης Καπίρης ρωτάει «Τι Τρέχει Εδώ» στο νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music αποκλειστικά στο Spotify.

«Τι τρέχει εδώ
Τα φιλιά σου ηλεκτρισμός
Στάχτη ο εγωισμός
Και στη φλέβα πιάνει χίλια ο σφυγμός

Τι τρέχει εδώ
Συναισθήματα χαμός
Ούτε ένας δισταγμός
Θα με στείλει αχ ο έρωτας αυτός»

O ταλαντούχος καλλιτέχνης, που έχει ήδη συναρπάσει το κοινό με τα viral μουσικά covers του τα οποία μετράνε εκατομμύρια προβολές στα social media, συνεχίζει να μας χαρίζει νέα τραγούδια και αυτή τη βδομάδα μας παρουσιάζει το «Τι Τρέχει Εδώ».

Σε μουσική του εμβληματικού Πάνου Καπίρη και στίχους της διαχρονικής Ελένης Γιαννατσούλια, ο Σταμάτης Καπίρης μας δείχνει μια διαφορετική καλλιτεχνική του πλευρά, σε ένα pop τραγούδι που παντρεύει μοναδικά το μοντέρνο ρυθμό με τα παραδοσιακά ακούσματα της Ποντιακής λύρας. Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει όσο και θα χορευτεί!

Ο Σταμάτης Καπίρης χαράζει τον δικό του, ξεχωριστό δρόμο καθώς ακολουθώντας τη βάση κυκλοφορίας με το όνομα waterfall, για όλο τον μήνα του Ιουνίου θα μας παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι κάθε Παρασκευή!

Τα τέσσερα αυτά τραγούδια θα συνοδεύονται από ξεχωριστά music videos δια χειρός Danny Ntarlas και θα αποτελέσουν το πρώτο ολοκληρωμένο EP του νεαρού καλλιτέχνη.

Το νέο τραγούδι «Τι Τρέχει Εδώ» είναι διαθέσιμο τώρα αποκλειστικά στο Spotify από την Heaven Music!

O Σταμάτης Καπίρης μας δίνει νέο ραντεβού με ολοκαίνουργιο τραγούδι την επόμενη Παρασκευή 23 Ιουνίου! Stay tuned…

Ακούστε το εδώ: https://lnk.to/titrehiedo

Βρείτε τον Σταμάτη Καπίρη εδώ: https://www.instagram.com/kapiris.stamatis/

Previous articleΓιώργος Μαζωνάκης “μαΖΩ ακόμα (Όλα μου τα θέλω)” | Video
Next articleΧάρις Αλεξίου: Tο “Τανγκό της Νεφέλης” σήμερα