Σωτήρης & Βασιλική «Μελτέμι» | Video

0

Το μουσικό σχήμα «Σωτήρης & Βασιλική» παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μελτέμι» σε μουσική Σωτήρη Παπαστάμου, στίχους του Γιώργου Μαστρογιαννόπουλου και ερμηνεία της Βασιλικής Καρανίκα.

Είναι το πρώτο τραγούδι που παρουσιάζει το σχήμα το 2023 και αποτελεί μέρος του ψηφιακού EP τεσσάρων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

To «Μελτέμι» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τον τρόπο που το ανέφικτο γίνεται εφικτό με τη δύναμη του ονείρου και της αγάπης, μία αισιόδοξη νότα σε έναν κόσμο που αναζητά τη δύσκολη ισορροπία του ανάμεσα στο όραμα και τον ρεαλισμό.

Ο Σωτήρης και η Βασιλική μας χαρίζουν με την καθοριστική συνδρομή του σουρεαλιστικού λόγου που αρθρώνει ο Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος, ένα τραγούδι γοητευτικό, τρυφερό αλλά και στιβαρό ταυτόχρονα όπως μας έχουν συνηθίσει.

Το δημιουργικό σχήμα με τις εκφραστικές ερμηνείες και την πλούσια θεματολογία του, οικοδομεί τον διακριτό του ήχο και χαρακτήρα, ξεχωρίζοντας ταυτόχρονα για τις προσεγμένες παραγωγές του και τον σεβασμό στο κοινό του.

Στίχοι:

Έλα ξανά στο όνειρο
μαζί να πορευτούμε
Πάρε στην πλάτη σου νερό
και δρόσισε το βράχο.

Δωσ’ του ζωή και άσε τον
στ’ αυτί να ψιθυρίσει
Άστον να κλάψει και ξανά
για αγάπη να μιλήσει.

Το τραγούδι «Μελτέμι» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, συνοδεύεται από ένα όμορφο music video σε επιμέλεια Νίκου Τσώλη – Κωνσταντίνας Παπαστάμου και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Previous articleΠαύλος Ασπρογέρακας: Ερμηνεύει το «Πάμε παρακάτω» και εντυπωσιάζει!
Next articleΧρύσα Αναστάση «Θα το συνηθίσω»: Δισκογραφικό ντεμπούτο