Μετά από μια στενή μάχη μέχρι τον τερματισμό την περασμένη εβδομάδα, το “Unholy” τερματίζει άνετα στο επίσημο Uk Top 40 Chart single αυτής της εβδομάδας, σημειώνοντας 6,6 εκατομμύρια ροές για να διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή, διατηρώντας το “I’m Good (Blue)” των David Guetta και Bebe Rexha στο Ν° 2 για δεύτερη εβδομάδα.

Η υψηλότερη νέα είσοδος αυτής της εβδομάδας προέρχεται από τον Ed Sheeran με το νέο  του single “Celestial“, που κάνει το ντεμπούτο του στο Νούμερο 6. Το “Celestial” είναι μακράν το κομμάτι με τις περισσότερες αγορές της εβδομάδας, κορυφαίο σε CD και θα εμφανιστεί στα επερχόμενα παιχνίδια Pokémon Scarlet και Violet που θα κυκλοφορήσουν το αργότερα φέτος.

Η Beyonce ανεβαίνει τέσσερεις θέσεις  για να μπει στο Top 10 με το “Cuff It” (10).  Πιο κοντά στην κορυφαία κατηγορία είναι η Anne Marie με τον “Psycho” ft. Aitch στη θέση 12 που ανεβαίνει σταθερά από τότε που κυκλοφόρησε πριν από τρεις εβδομάδες, ενώ ο Burna Boy βλέπει το “For My Hand” ft. Ed Sheeran να κερδίζει μια θέση στο Top 20 (19).

Sam Smith – Unholy (ft. Kim Petras)

David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue)

Ed Sheeran, Pokémon – Celestial

Beyoncé Cuff It

Anne Marie Psycho

Burna Boy – For My Hand feat. Ed Sheeran