Οι Salto Mortale κυκλοφορούν ένα ακόμη νέο κομμάτι με τίτλο “Παράθυρο στο χάος“.

To “Παράθυρο στο χάος” θα συμπεριλαμβάνεται σε επερχόμενη κυκλοφορία του συγκροτήματος. Η παραγωγή και η μίξη έγιναν για ακόμη μία φορά από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox studio στην Πάτρα ενώ η βιντεοσκόπηση και το μοντάζ του κλιπ από τον «Φιλοκτήτη» (Andreas MrFilo).

To “Παράθυρο στο χάος” αν σας αρέσει μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν: Free Download

Salto Mortale bio

Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2013 και αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή,κιθάρα), Δημήτρη Μουργελά (μπάσο), Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα). Το μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ.

Με έδρα την Πάτρα έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και εμφανίσεις μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Puressence, το Μίλτο Πασχαλίδη, με Στόκα, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη και Σταρόβα, το Σωκράτη Μάλαμα, τα Μωρά στη Φωτιά, τον Πέτρο Θεοτοκάτο, τους Απροσάρμοστους και τους Beggars ενώ έχουν συμμετάσχει και σε διάφορα φεστιβάλ (4η Γιορτή Circulo Cooperativa, Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα, 1st Nidri Rock Festival Λευκάδας, Underock Festival, 12th Rapido Molino Rock Fest, Φεστιβάλ ΛΕ.ΜΟ.Μ Μήλου, let’s rock festival Οινοφύτων κ.α.).

Το Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα». Πρόκειται για μία ανεξάρτητη, αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή η οποία κόπηκε και σε CD σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν ακόμη ένα καινούριο κομμάτι με τίτλο «Η νύχτα που σωπάσαν οι ποιητές».