Ο Sakis Gouzonis (Σάκης Γκουζώνης) επανέρχεται φέτος με το 16° άλμπουμ του που τιτλοφορείται Inner Power (Εσωτερική Δύναμη).

Το Inner Power περιλαμβάνει δέκα νέα κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής, τα οποία γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στους πρόποδες του Ολύμπου.

Μέσα από το άλμπουμ Inner Power, ο Σάκης επιθυμεί να αναδείξει τη σπουδαιότητα της εσωτερικής μας δύναμης. Ερωτηθείς για το κεντρικό θέμα του νέου άλμπουμ του, ο Σάκης δήλωσε:

«Μέσα σε όλους μας, υπάρχει μια απεριόριστη δύναμη, στην οποία μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε. Η εσωτερική μας δύναμη πάντα μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το νέο άλμπουμ με τίτλο Inner Power είναι διαθέσιμο μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του Σάκη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-inner-power/

  • Δύο λόγια για το συνθέτη:

Ο Σάκης Γκουζώνης, γνωστός στη διεθνή μουσική σκηνή ως Sakis Gouzonis, άρχισε να γίνεται γνωστός το 2007 μέσα από το MySpace, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο εκείνη την εποχή. Μέσω του MySpace, η μουσική του προσέλκυσε πάνω από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες.

Το 2008, ο Σάκης έκανε το δισκογραφικό ντεμπούτο του με το άλμπουμ First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ συνολικά έχει κυκλοφορήσει 16 άλμπουμ.

Επιπλέον, ο Σάκης έχει βραβευτεί αρκετές φορές σε διαγωνισμούς μουσικής σύνθεσης. Έχει κερδίσει 1° Βραβείο στον διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2010 για τις μουσικές συνθέσεις Seed Of Hope και Eternal Peace, Βραβείο Ημιφιναλίστ στον UK Songwriting Contest 2010 για τις μουσικές συνθέσεις Eternal Peace και Elegy, 2° Βραβείο στον διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2009 για τη μουσική σύνθεση Elohim και 1° Βραβείο στη 2η Συνάντηση Μουσικής 2009 για το άλμπουμ New Earth.

Previous articleΜαργαρίτα Γαλάρη “Μια βραδιά στο Studio!” | Νέα κυκλοφορία
Next articleΣουζάνα Παπαδοπούλου “Το ’χεις τερματίσει” | Νέο τραγούδι