Με τα media παγκοσμίως ήδη να το ανακηρύσσουν ως “Ένα από τα παλυαναμενόμενα albums του 2022”, η βραβευμένη με βραβείο Grammy και με 8 Latin Grammy, Rosalia, κυκλοφορεί επιτέλους το μοναδικό album “Motomami”, μέσω της Panik Records/Sony Music.

Μετά από δουλειά 3 χρόνων και με προσοχή στη λεπτομέρεια, η Rosalía δημιούργησε ένα εξωπραγματικό album το οποίο πετυχαίνει να συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες, είδη μουσικής, ρόλους και πολλά άλλα, προσφέροντας έτσι ένα άκρως προσωπικό και μοντέρνο πορτρέτο μιας δυναμικής, δημιουργικής νεαρής φεμινίστριας που μας οδηγεί σε μια σαγηνευτική μουσική περιπέτεια.

“Τα τελευταία 3 χρόνια, ήθελα να επικεντρώσω όλη μου τη προσοχή στο να δώσω τη σωστή ενέργεια και δημιουργικότητα σε αυτό το album … όλα σε αυτή τη δουλειά ξεκίνησαν από το μηδέν … Τo concept, οι στίχοι, το κάνουν το πιο προσωπικό και εξομολογητικό μου album που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου αφηγήτρια και το “Motomami” είναι η πιο προσωπική ιστορία που έχω πει. Στο μυαλό μου, το “Motomami” είναι σαν ένα… πορτρέτο μου, μιας φεμινίστριας που χτίζει τη προσωπικότητά της … που είναι πολύπλευρη. Το album χωρίζεται σε δύο τύπους ενεργειών … Το “Moto” σημαίνει ‘δυνατό’ που σχετίζεται με την αγριάδα, ενώ το “Mami” είναι το “εύθραυστο… αλλά περιέχει χιούμορ και κάποια ειρωνεία”

Rosalia

Τη παραγωγή του “Motomami” ανέλαβε η Rosalía και το οποίο περιέχει 16 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των “Hentai”, “Chicken Teriyaki”, ”Saoko” και “La Fama” με τον The Weeknd. Όλα τα tracks του album ήδη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ακροατών, καθώς το “La Fama” βρέθηκε απευθείας στο #1 του singles charts στην Ισπανία, μένοντας εκεί για 3 εβδομάδες ενώ εκτινάχθηκε στο #2 του Billboard Hot Latin Songschart και παράλληλα το επίσημο music video μετράει πάνω από 86 εκατομμύρια προβολές στη πλατφόρμα του YouTube.

Το “Saoko” βρέθηκε απευθείας στο #40 του Global Spotify Chart και στο #2 του Spotify Chart της Ισπανίας, κάνοντας το έτσι το μοναδικό track από solo Ισπανόφωνο καλλιτέχνη στην ιστορία του παγκόσμιου Spotify chart.

Με τη κυκλοφορία του νέου album, η Rosalía ανταμείβει τους θαυμαστές της με ένα ακόμη ανεπανάληπτο music video για το τραγούδι “Candy”.