Το νέο του τραγούδι με τίτλο “Συννεφιάζω” κυκλοφορεί ο Πάνος Γαληνός!
Το καινούργιο του single είναι ένα άκρως ερωτικό τραγούδι το οποίο μαγεύει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, σε μουσική Ιωάννη Παπαϊωάννου και στίχους Θεανώ Μάλλιαρη.
Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος Γαληνός γεννήθηκε στη Μυτιλήνη όπου και μεγάλωσε. Αυτοδίδακτος στην κιθάρα, ξεκίνησε από μικρό παιδάκι να τραγουδάει με χορωδίες και σχήματα σε εκδηλώσεις και συναυλίες στο νησί της Λέσβου.
Το 2012 συνεργάστηκε με τον Χρήστο Δάντη ο οποίος του έγραψε τη μουσική για το τραγούδι “Άστο να τελειώσει’‘ σε στίχους του Νίκου Σαρρή ενώ το 2018 τραγούδησε το τραγούδι “Ρούχο στην πλάτη” σε στίχους του Γιάννη Πάριου και μουσική του Χάρη Βαρθακούρη.
Ο Πάνος Γαληνός κυκλοφόρησε επίσης δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές :
«Το παιδικό του όνειρο» το 2013, το «Που κρύβεις την αγάπη» το 2016 καθώς και πολλά μεμονωμένα singles από το 2017 μέχρι και σήμερα.
Συννεφιάζω …
Ένα θυμωμένο παιδί , μέσα μου κοιμάται
Δεν θέλω να ξυπνήσει , θα εκραγεί
Ένα λυπημένο γιατί, πάλι με θυμάται
Πληγή που δεν θα κλείσει, αιμορραγεί
Ότι μου ‘κλεψες για πάντα, στο χαρίζω
Όσο με πούλησες, να ξέρεις δεν αξίζω
Συννεφιάζω …
Δεν ησυχάζω …
Δεν με πειράζει
Που δε σε νοιάζει
Μα τον κακό μου χαρακτήρα σου χρεώνω
Συννεφιάζω
Μα δεν αλλάζω
Και δεν πειράζει
Που δε σε νοιάζει
Αν δε γουστάρω προς στο τέλος, με σκοτώνω
Ένα πληγωμένο παιδί ,δίπλα με κοιτάζει
Μυρίζω δακρυγόνο, ως την κορυφή
Ούτε που κατάλαβα πως, κάποιος με φωνάζει
Ρουφάω οξυγόνο, από την αρχή