Η Νεφέλη Αντωνίου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Έλα να πάμε όπου θες»!

Σε μουσική και στίχους του Κώστα Δημήτριου, το τραγούδι της Νεφέλης είναι ένας ύμνος προς την ξεγνοιασιά και τη χαρά της ζωής.

Η Νεφέλη με το «Έλα να πάμε όπου θες», μια σύνθεση με uplifting και jazzy ρυθμούς, φωτίζει την καρδιά του χειμώνα με την καλοκαιρινή της διάθεση και μας προτρέπει να ζήσουμε για το σήμερα!

Η αισιοδοξία που εκπέμπει το τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα της Νεφέλης, ένα κορίτσι με ξεχωριστό χάρισμα, που δίνει μαθήματα ζωής.

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, η Νεφέλη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, πάλεψε σκληρά για τη ζωή της και κατάφερε να βγει νικήτρια. Ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε ένας δεύτερος όγκος που της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, αφήνοντας σοβαρή και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλό της.

Πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει, να περπατήσει, να διαβάσει, να γράψει ή να εκτελεί καθημερινές εργασίες. Το μόνο πράγμα που έμεινε άθικτο ήταν η αγάπη της για τη μουσική και η εξαιρετική της ικανότητα να τραγουδά!

Έτσι λοιπόν, η Νεφέλη εκφράζεται μέσα από το τραγούδι και προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όσους έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν από κοντά!

Κυκλοφορεί από τη Final Touch, a Walnut entertainment label!