Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει τη νέα, ισπανόφωνη δημιουργία του Yoel Soto με τίτλο “Besándote”

0
SHARE

O ξεχωριστός Κουβανός μουσικός παραγωγός, ενορχηστρωτής, μπασίστας, τραγουδοποιός και ποιητής Yoel Soto, που τα τελευταία 17 χρόνια ζει και δημιουργεί στην Ελλάδα, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο τρυφερό τραγούδι “Besándote”, αποτυπώνοντας με τον μοναδικό του τρόπο την απίστευτη ευτυχία που νιώθει ένα πολύ νεαρό αγόρι.

Ο ίδιος ο Yoel Soto λέει γι’ αυτή τη συνεργασία: «Το ‘Besándote’ είναι ένα τραγούδι που έγραψα όταν ήμουν 21 ετών και το αγάπησα από την αρχή. Είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια που γράφει ένας συνθέτης και περιμένει μέχρι να έρθει η κατάλληλη Μούσα για να το τραγουδήσει. Αυτή εδώ είναι η Μούσα που περίμενα.

Γνώρισα τη Νατάσσα Μποφίλιου μέσω του Φοίβου Δεληβοριά, ενός από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές και καλού μου φίλου. Όταν η Νατάσσα έτυχε να ακούσει το τραγούδι, μου μετέφερε ότι θα ήθελε πολύ να το τραγουδήσει κι έτσι, ύστερα από τόσα χρόνια αναμονή, φέρνω εδώ όλη την ευτυχία ενός νεαρού αγοριού να ερμηνεύεται από μια από τις μεγαλύτερες γυναικείες φωνές που έχω ακούσει ποτέ».

To “Besándote” του Yoel Soto με τη Νατάσσα Μποφίλιου κυκλοφορεί από την Cobalt Music, συνοδευόμενο από ένα χαρακτηριστικό music video με τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται αρμονικά κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης.