Οι Momento είναι ένα ​​νέο δίδυμο που δημιουργήθηκε από δύο ανερχόμενους Αυστραλούς παραγωγούς με έδρα την Αυστραλία.

Oι Momento φέρνουν νέες παραγωγές εμπνευσμένες από τα αξιοθέατα και τους ήχους της Ίμπιζα και παρουσιάζουν μερικές από τις πιο γραφικές τοποθεσίες του κόσμου με μια σειρά από ζωντανά σκηνικά με όλες τις δικές τους πρωτότυπες παραγωγές σε εκπληκτικές τοποθεσίες.

Το ντεμπούτο τους  EP «Dusk till Dawn» ενσωματώνει αυτόν τον ήχο και την αίσθηση που κάνουν την Ibiza ένα τόσο ξεχωριστό μέρος.
Το πρώτο κομμάτι του EP ονομάζεται “Dusk Till Dawn” και απαθανατίζει τον ήχο του ηλιοβασιλέματος που σβήνει αργά στον ουρανό. Το “The Light” είναι το δεύτερο κομμάτι του EP και εκμεταλλεύεται μια πιο ετοιμοπαράδοτη ατμόσφαιρα που θα ζούσατε όταν ο ήλιος δύει και πλησιάζει η αυγή.

Μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα της house/techno σκηνής υποστηρίζουν ήδη το EP και δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε περισσότερα από το δίδυμο.

Για να παρακολουθήσετε το μουσικό τους ταξίδι σε μερικές από τις πιο γραφικές τοποθεσίες του κόσμου, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

Το EP “Dusk Till Dawn” κυκλοφόρησε από την 43 Degrees Records στις 28 Απριλίου και είναι διαθέσιμο στα Beatport, Traxsource και Spotify.