Μάρζια «Να επιστρέψει το τραγούδι στα χείλη μας»

0
SHARE

Η Μάρζια με την ξεχωριστή της φωνή και ερμηνεία, μας παίρνει μαζί της στο ταξίδι μιας ζωής μέσα από όνειρα, προσδοκίες αλλά και φόβους μιας σύγχρονης πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε, προσεγγίζοντας την με αίσθηση αισιοδοξίας αλλά και με συνειδητοποίηση του τώρα.  Με χαρά την καλωσορίζουμε στο MusicPress.    Ελάτε να την γνωρίσουμε μαζί !

  • Πες μας δυο λόγια για σένα. Από που είσαι και που μεγάλωσες;

Μεγάλωσα στην Κερατέα και έχω καταγωγή από μικρά Ασία.

  •  Γεννημένη με το μικρόβιο της τραγουδίστριας;

Μπορώ να πω πως ναι!. Από τριών χρονών ήταν εμφανές καθώς όταν για να κοιμηθώ το βράδυ αντί να μου διαβάσουν κάποιο παραμύθι, εγώ ξάπλωνα στο κρεβάτι και τραγουδούσα μόνη μου τον «Ανθρωπάκο» της Τάνιας Τσανακλίδου.

Free Spirit από τότε χαχαχαχαχα.  Ναι…θα μπορούσε να πει κανείς ότι είμαι γεννημένη για το τραγούδι.

  • Ας μιλήσουμε για το νέο Single με τίτλο “Το Αερόστατο…” που είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πες μας λίγα λόγια για αυτήν σου την κυκλοφορία.

Το “Αερόστατο” είναι ένα τραγούδι το οποίο αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Ο στίχος του άγγιξε πτυχές του εαυτού μου, μίλησε στη ψυχή μου καθώς ένιωσα ότι περιγράφει τη ζωή μου. Έτσι λοιπόν όταν ο Δημήτρης Λιόλιος – που έχει γράψει τον στίχο και τη μουσική – μου το πρότεινε για να το τραγουδήσω, θεώρησα πως μπορούν και άλλοι άνθρωποι να ταυτιστούν με αυτό όπως ταυτίστηκα κι εγώ μιας και το Αερόστατο μιλάει για τις πεποιθήσεις μας, και μας καλεί για μια «κουβέντα» μπροστά στον καθρέφτη μας. Όσο επίπονο και δύσκολο μπορεί να φαίνεται αυτό ( που είναι δύσκολο) σίγουρα μας οδηγεί σε λύτρωση και μας δίνει την δύναμη να προχωρήσουμε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας μας.

  • Πως αισθάνεσαι που τόσο γρήγορα αγαπήθηκε από τον κόσμο;

Είμαι πολύ συγκινημένη! Ομολογώ πως είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει μεγάλες προσδοκίες. Παρ΄ όλα αυτά, χαίρομαι πάρα πολύ και ευχαριστώ όλους όσους το έχουν αγαπήσει και ευελπιστώ με τον ίδιο τρόπο να αγαπήσουν και τα επόμενα τραγούδια που θα ακολουθήσουν.

  • Τα μουσικά σου ακούσματα, που κινούνται;

Τα μουσικά μου ακούσματα θα έλεγα ότι είναι ετερόκλητα. Από το παραδοσιάκο μέχρι το ροκ και από την αθάνατη soul της Motown μέχρι το heavy metal αλλά και την ανεξάρτητη βρετανική σκηνή. Για μένα πέρα από κάθε μουσικό είδος και την ονομασία του, όλα αυτά είναι ένα και το αυτό. Μουσική.

  • Πώς βίωσες ψυχολογικά, όλο το αυτό το διάστημα της καραντίνας και της πανδημίας;

Όπως όλος ο κόσμος. Με πολλές ανατροπές στην καθημερινότητα. Παρ΄ όλα αυτά προσπάθησα να αξιοποιήσω τον χρόνο που μου δώθηκε εξ αιτίας του lockdown και να τον μετατρέψω σε δημιουργία. Έτσι με αυτόν τον τρόπο μπήκα στο Αερόστατό μου και αφέθηκα στο μουσικό μου ταξίδι.

  • Με τα social media έχεις καλή σχέση? Μίλησε μας για τα υπέρ και τα κατά του. Πως μπορεί να σε οφελείσει στο επάγγελμα σου;

Ζούμε πλέον στην ψηφιακή εποχή. Η σχέση μου με τα social είναι πολύ καλή θα έλεγα. Τα social είναι ο καθημερινός μας τρόπος έκφρασης τώρα πια. Συγκεκριμένα για την μουσική, εκ πρώτης είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για κάθε καλλιτέχνη ώστε να προωθήσει και να διαδώσει την δουλειά του. Από την άλλη η άγνοια των δυνατοτήτων – που είναι χιλιάδες στο διαδίκτυο – αλλά και η αλόγιστη χρήση του μπορεί να κάνει ζημιά αντί για καλό.

  • Το Α και το Ω της ζωής σου ;

Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ. (αστειεύομαι εννοείται)! Η ίδια η ζωή και όλα όσα εμπεριέχει.

  • Τι νέο να περιμένουμε από εσένα;

Είμαστε ήδη στο στούντιο με τον Δημήτρη και ετοιμάζουν την πιο όμορφη εικόνα… Ανυπομονώ να το μοιραστούμε με τον κόσμο!

  • Μια ευχή για τους αναγνώστες του MusicPress;

Μέσα στην δυσκολία και το γκρίζο των ημερών μας, εύχομαι στους αναγνώστες σας αλλά και σε όλους να επιστρέψει το τραγούδι στα χείλη μας.

Marzia